الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممنون که پیگیر هستید سونو دادم گفت نسبت به ده روز قبل فرقی نکرده فتال پل و یولک ساک کوچک هست ضربان قلب هم نداره من هفت هفته هستم ولی سونو پنج و نیم هفته رو نشون میده فعلا شیاف پروژسترون میزنم هفته دیگه باید دوباره سونو انجام بدم تا ببینن قلبش تشکیل شده یا نه برام دعا کنید که صدای قلبش شنیده بشه وگرنه دیگه همه چی بهم میخوره خدای نکرده باید سقط کنم
من 24 بهمن انتقال جنین انجام دادم الان باردار هستم و روز 8 اسفند لکه بینی داشتم به مدت 3 روز که 11 اسفند رفتم سونو واژینال که یک ساک دیده شد به قطر 3 میلیمتر و یک هماتوم به قطر 1 سی سی کنار ساک دیده شد و 14 اسفند افتادم تو خونریزی که لخته های سیاه ازم دفع شد که سریع رفتم سونو انجام دادم که گفت هماتوم شده 2 سی سی و هنوز از جنین و قلب خبری نیست و قطر ساک شده بود 7 میلیمتر، سونوی اولی رو انجام دادم 5 هفته و یک روزم بود و سونوی دوم که با فاصله 4 روز بود انجام دادم،شده بود 5 هفته و 3 روز،چرا طی 4 روز بارداری من 2 روز رشد کرده بود؟؟؟الان دیگه خونریزی ندارم فقط لکه بینی دارم و آمپول پروژسترون از روز انتقال استفاده میکردم،آیا کسی میدونه چرا جواب سونو اینجوری در اومده؟یک مرکز هم جفتشون روانجام دادم
هفته دیگه باید سونو برم ببینن رشد کرده یا نه اگه خدای نکرده تغییری نکرده باشه ختم بارداریم هست برام دعا کنید خیلی سخته حامله باشی بعد از دوماه بگن خبری نیست اینهمه ذوق که بی بی چک مثبت شده آزمایش خونت مثبته کیسه آب یولک ساک تشکیل بشه ولی جنین از بین بره و قلبش هم نزنه خیلی امتحان بزرگی هست کاش خدا نظری به همه ما بکنه من دیگه طاقت ندارم😐😑😔😔😕
هفته دیگه باید سونو برم ببینن رشد کرده یا نه اگه خدای نکرده تغییری نکرده باشه ختم بارداریم هست برام ...
من پنجشنبه باید برم ببینم وضعیتم چی شده....شما هم هماتوم داری....لکه بینی داری یا خونریزی داری؟...منکه دردهای پریودی از روز اول انتقالم داشتم هنوزم دارم....لکه بینی هم دارم....