عزیزان ممنونم از شرکت و نظراتتون درتاپیک بستگان من هم تا همین چند وقت پیش مرتب به فامیل زنگ میزدمو پیام میزدم بعد دیدم من نزنم خبری ازاونها نمیشه یاخیلیییی دیر خبری میشه هزاربار میومدن یکبار خونشون میرفتیم که زحمت نیفتن هرمناسبتی میشد کادو میدادیم ولی دریغ ازکادو دادن اونا بادست پر همیشه میرفتیم خونشون ولی اونا دست خالی میومدن توو مراسمات ما ب زور میومدن یاچند خط درمیون ولی ماهمیشه حضور داشتیم توو مناسبتاش ن تا پول خواستن قرض دادیم مریض داریشونو کردیم بیمارستان موندیم اوردیمشون پیش خودمون نگه داری کردیم اسباب کشی هاشون جهازچیدناشون پرستاریاشون بیرون بردناشون بیرون خرج کردنا درددلاشونو گوش دادنا سنگ صبورشون بودنا اما یه طرفه بوده همیشه یا یک درهزار برگردوندن خوبیها ومحبتامونو یا اگریکبار نمیکردیم طلبکارمیشدن ولج میفتادن چه کاریه الان توو این شرایط وانفسا که آدم حال وحوصله ی احدیو ندارع فک وفامیل باشن همون توو مناسبتا مراسما چ عزا چ شادی بیان و سالی یه بار بیان وما چندسال یه بار بریم فقط حفظ ظاهر کافیه
همشون برای فقط فقطمنفعت وخوشی آدمو میخوان توو دنیا فقط فقط همسر و بچه ومادروپدر ودوست خوب تمام
خودت باش برا خودت زندگی کن بیخیال حرف نظر خواست انتظار توقع دیدگاه بقیه.خودت اولویت باش بخودت اهمیت بده
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!