2777
2789
عنوان

دندان دراوردن

1399 بازدید | 47 پست

سلام خواهرااا

پسر‌ من پنج‌ماه و نیمشه...همه علائم دندون دراوردن رو داره...خیلی اذیته..میدونین از شروع علائم تا در اومدن اولین دندوناش چقد زمان میبره؟؟

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که متوجه نشدم یهو دیدم دندون در آورد ۶ ماه و نیمش بود 

ولی بعد که فکر کردم دیدم بد خواب شده بود.تا صبح وول میخورد

تو چهار ماهگی هم آب دهنش به راه بود ولی بعدش نداشت

کلا ببین لثه شو ببینی مشخصه که داره آماده میشه .معلومه زیرش دندون هست. سفت تر میشه

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
علائمش چيه؟ پسر من ٤ ماهشه آب دهنش آويزونه،دستشو مدام ميخوره،صورتشم ميماله

آب دهان آمادگی بر ای دندونه 

ولی مالیدن چشم شاید خوابش میاد میماله چشماشو 

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
آب دهان آمادگی بر ای دندونه  ولی مالیدن چشم شاید خوابش میاد میماله چشماشو

طول روز عزيزم صورتشو ميماله موهاشو ميكشه جيغ ميزنه قبلا اينطوري نبود،بلوزش خيس ميشه،دست ميكشم خوشش مياد

پسر من ک از سه ماهگی همش آب دهانش ب راه بود دستشم تا آرنج توی دهانش میکرد .منم اینقدر توی نت میگشتم ببینم کی دندونش در میاد آخر م 9 ماهگی در آورد البته توی یک ماه و نیم 6تا با هم در آمدن 

علائمش چیه

بی تابی و زود رنج شدن،ابریش از دهان،کف درست کردن با آب دهان،لثه ملتهب و قرمز،جوش اطراف دهن،گاز گرفتن دائمی دستاش و اشیا

من دندون پسرمو ميبينم زير لثه تازه داره ٤ ماهش تموم ميشه

به این زودی در نمیارن  معمولا ولی مقدمات در آوردن دندون هست

دندانهای بالاش یا پایین؟

خواهر هر چه دیرتر بهتر

بدقلقی میشن  

علائمش چيه؟ پسر من ٤ ماهشه آب دهنش آويزونه،دستشو مدام ميخوره،صورتشم ميماله

بالا واسه دوستمون نوشتم

بستگی داره ممکنه ی هفته ای بیرون بیاد ممکنه تا یکماه هم طول یکشه دختر من اینطوریه

یک ماااه 😓

خداکنه زودتر دربیاد