2777
2789
عنوان

دندان دراوردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 47 پست
من که متوجه نشدم یهو دیدم دندون در آورد ۶ ماه و نیمش بود  ولی بعد که فکر کردم دیدم بد خواب شده ...

دقیقا پسر منم اینجوریه

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
طول روز عزيزم صورتشو ميماله موهاشو ميكشه جيغ ميزنه قبلا اينطوري نبود،بلوزش خيس ميشه،دست ميكشم خوشش م ...

آخی عزیزم

اره میخواد کم کم مرواریدها شو نمایششون بده...

لثه شو با مسواک بخارون .دندونیشو بزار تو یخچال خنک شد بده بهش کار بزنه

هر کاری کن آروم شه

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طول روز عزيزم صورتشو ميماله موهاشو ميكشه جيغ ميزنه قبلا اينطوري نبود،بلوزش خيس ميشه،دست ميكشم خوشش م ...

به تظرم رفلاکس معده خفیف داره...پسر منم اینجوریه آخه

به این زودی در نمیارن  معمولا ولی مقدمات در آوردن دندون هست دندانهای بالاش یا پایین؟ خواهر هر ...

دندون پايينش،پسر منم اكثر علائم رو داره

چرا بچه دختر عمه من ٣ ماهگي درآورد

یک ماااه 😓 خداکنه زودتر دربیاد

دخترم از دندون اولش تا دومی دقیقا یه ماه شد البته چند روز کم

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
آخی عزیزم اره میخواد کم کم مرواریدها شو نمایششون بده... لثه شو با مسواک بخارون .دندونیشو بزار تو ی ...

همه اينكارارو ميكنم ولي بازم جيغ ميزنه تا ميزارمش زمين برميگرده فرش و اينارو ميخوره

دخترم از دندون اولش تا دومی دقیقا یه ماه شد البته چند روز کم

میگن اولی بیشتر از همه اذیت میکنه..بقیه ش دیگه به این شدت نیست

دندون پايينش،پسر منم اكثر علائم رو داره چرا بچه دختر عمه من ٣ ماهگي درآورد

ببین شاید پسرت حساسیت داره خارش صورت و اینا از حساسیت و ریفلاکسه 

ببرش دکتر حتما

اره بعضیاهگ زود در میارن .ماشاا... عجله دارن

قبلا اينطوري نبود اصلا...شما واسه رفلاكسش چكار كردين؟

قبلا رانیتیدین میدادم...بعد از ۴ ماه که رفلاکس اوج میگیره دیگه رانیتیدین جواب نداد و الان نکسیوم میدم

ببین شاید پسرت حساسیت داره خارش صورت و اینا از حساسیت و ریفلاکسه  ببرش دکتر حتما اره بعضیاهگ ...

نه دكترش گفت رفلاكس نداره،حساسيتم داره كه شيرخشكشو عوض كردم خوب شد،صورتش قرمز شده بود همش ميكند الان ديگه نميكنه و كاملا صاف شده ،موهاشو ميكشه😳

میگن اولی بیشتر از همه اذیت میکنه..بقیه ش دیگه به این شدت نیست

نه اولی راحتتره چون اولین دردشه اما بعد یا چون همش درد میکنه انگار ضعیف تر میشن چمیدونم تحملشان کم تر میشه

ببین بعضیها هم آرامش دارن و انگار نه انگار شب میخابن صبح پامیشن دندوناشون درمیاد.دیدم همچین چیزی

براش چهار قل و این الکرسی بخون 

نه دكترش گفت رفلاكس نداره،حساسيتم داره كه شيرخشكشو عوض كردم خوب شد،صورتش قرمز شده بود همش ميكند الان ...

کشیدن مو از علائم رفلاکسه..در مورد رفلاکس با چنتا دکتر مختلف مشورت کن..متاسفانه خیلیاشون درست تشخیص نمیدن مخصوصا اگر رفلاکس پنهان باشه..توی نت راجب رفلاکس پنهان سرچ کن و علائمش رو بخون