2777
2789

سلام پسر من موقع تولد همه چیش نرمال بوده. وزن 3860، قد 51 سانت و دور سر 35.5- در حل حاضر که شش ماه و نیمه شه 42 دور سرشه و قد و زنش نرماله ولی گردنش هنوز لقی داره- نمیشینه- 5.5 ماهگی به مدت 10-12 روز تک غلط از پشت به شکم بر می گشت دیگه الان این کار رو نمی کنه چشاش گاها لوچ میشه اشیا رو هم دستش نمی گیره ولی دو تا دستش رو میاره دهنش و میخوره- ازش ام آر آی گرفتیم دکترا میگن تو ام آر آی سالمه- ولی هم تاخیر تکاملی داره و هم دور سرش کوچیکه. بدول تولد آزمایش متابولیک براش دادیم همه چی سالم بود درخواست متابولیک مجدد کردند آمونیاک و لاکتاتش نرماله بقیه هنوز جواباش نیومده. دکتر اشرفی براش پیراستام با ال کارنتین تجویز کرده و دو ماه دیگه براش وقت داده (الان 13 اسفنده 97) داره ملاجش بسته میشه یه مغز و اعصابه دیگه بردیم براش سی تی نوشته ولی میترسم چون اشعه داره و نمی خوام بعدا پشیمون بشیم. کلا داغونیم و شب و روز نداریم. خدایا کمکمون کن. ممنون میشم اگه کسی مطلبی میدونه به اشتراک بذاره.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بچه خاهر شوهر منم اینجوری بود بعد از نه ماه دور سرش شروع کرد به رشد کردن تمام کارهارو هم انجام ...

البته ببخشید گفتم عزیزم نمیدونستم شما مرد هستید شرمنده برادر

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

من دخترم ۶ ماه و سه هفته هست. به خودش زحمت نمیده غلت بزنه، فقط دو سه بار بدون کمک غلت زده. با کمک میشینه. البته خوب گردن و اشیا رو میگیره. دکتر هم گفت سالمه. قبل زایمان هم تو وو سونو می گفتن پاش کوچیکه و شاید دیسپلازی استخوان داشته باشه تا تولد هم معلوم نیست، اما دکتر زنان گفت اینا سرشتی هستن و مشکل نداره. مشکل هم نداشت. مردم و زنده شدم تا دنیا اومد...شما هم توکلت به  خدا، اینقدر از این بالا پایین ها هست..ایشالا که چیزی نیست

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

ممنون از ابراز محبت و همدردی شما دوستان گرامی. بچه من متاسفانه در کنار چیزایی که بالا ذکر شد توجه هم نمی کنه و انگار کسی رو نمی شناسه یعنی ضعف توانایی حرکتی به همراه ضعف شناختی. البته قلقلکش میدیم میخنده و رفلکس نشون میده موبایلم میگیرم جلوش سریع بهش واکنش نشون میده و میخنده و توجه میکنه یه آهنگ دارم تو گوشیم همینکه بازش میکنم سریع دنبالش میگرده. یا یه اردک داره وقتی صدا در میاره شروع میکنه به خنده. با بعضی از صداها شروع میکنه به صداسازی. البته خیلیا هم میگن ما زیادی حساسسیم ولی نمی تونیم بی تفاوت باشیم به موضوع. علائم خوبی نیست دعامون کنید 

عزیزم بچه خاهر شوهر منم اینجوری بود بعد از نه ماه دور سرش شروع کرد به رشد کردن تمام کارهارو هم انجام ...

سلام اگه محبت بفرمایید توضیح  بدین شرایط بچه خواهر شوهرتون شرایطش چقدر مشابه بچه من هست ممنونتون میشم در ضمن اونا آیا پروسه درمانی هم شروع کرده بودند اگه شروع کردند چه شکلی بوده. بازم از محبتتان ممنونم