2777
2789
عنوان

تجربه ی کاهش وزن من

12417 بازدید | 67 پست

سلام

من این تاپیک رو میزنم تا تجربه ی خودم رو توش کاهش وزن بهتون بگم و هرکس میخواد استفاده بکنه. من وقتی تصمیم گرفتم وزنم رو کم کنم ۲۰ سالم بود، از نظر خیلی ها ممکنه وزنم مناسب بوده باشه ولی هیکلم رو دوست نداشتم. قدم ۱۵۹.۵ سانتی متر و وزنم ۵۷.۵ کیلو بود. پایین تنه و ران های چاقی داشتم و کمی هم غبغب. در کل هیکلم رو دوست نداشتم. وقتی تصمیم گرفتم وزنم رو کم کنم نه پزشک رفتم، نه باشگاه، نه دارویی خوردم. نیازی نبود کالریم رو اندازه بگیرم و خودم رو اذیت کنم.

برنامه ی من اینطور بود:

صبح ها اولین کار آبجوش، آبلیمو و عسل میخوردم و صبحانه به اندازه ی نصف نون با پنیر و حلوا ارده ی بدون شکر میخوردم.

تا ناهار میوه، مخصوصا سیب قرمز میخوردم. ناهار ساعت دوازده به اندازه ی نصف بشقاب برنج و خورشت یا هرچیزی میخوردم و شام ساعت شش یا هفت، به اندازه ی نصف ظهر.

ساعت هشت و نه سالاد میوه و سبزیجات درست میکردم، بدون هیچ قانون خاصی هرچی میوه داشتیم رو با هم ترکیب میکردم میخوردم یا سبزیجات بخارپز میخوردم.

فست فود، بستنی، شکلات، چیپس پفک و همه ی این بدیجات رو حذف کردم. 

شب حدود ساعت ده میخوابیدم و صبح شش بیدار میشدم.

روزانه به طور معمول حدود یکی دو ساعت پیاده روی میکردم، گاهی پیاده روی سه چهار ساعته هم میرفتم. آخر هفته ها توی خونه از روی کلیپ ورزش میکردم.

من توی این برنامه به هیچ عنوان اذیت نشدم چون اصلا گرسنه نمیشدم و میان وعده میوه زیاد میخوردم، اصلا هم خودم رو مجبور نمیگردم ورزش سنگین بکنم و اذیت بشم، هروقت لذت میبردم ورزش میکردم. هیچ پولی هم خرج نکردم. توی پنج، شیش ماه به سادگی ده کیلو کم کردم و به وزن و هیکل ایده آلم رسیدم.

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤

من اب بخورم چاق میشم چه برسه این همه میوه و غذا

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن.                                                                                                                                                          اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دادم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔                       من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉                                                                         اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊           شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁                                                                         در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با کالری شماری  20   کیلو کم کردم

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت،خدایه فرداهم هست😊ما اولین بار است بندگی میکنیم او قرن هاست خدایی میکند،بهش اعتماد کن🙏🙏💕خدایه خوبم من بهت ایمان دارم من مطمعنم زندگیمو درست میکنی بهت ایمان دارم 💜انشالله
من اب بخورم چاق میشم چه برسه این همه میوه و غذا

من چهار ساعت قبل از خواب شام میخوردم و یکی دو ساعت بعد از اونم میوه و سبزیجات، اینجوری اصلا گرسنم نمیشد.

من چهار ساعت قبل از خواب شام میخوردم و یکی دو ساعت بعد از اونم میوه و سبزیجات، اینجوری اصلا گرسنم نم ...

من کلا غذا کم میخورم اگه گشنم شه هم فقط ماست میخورم 

صب ساعت ۷ بیدار میشم

ولی خب بخاطر کنکور تحرکم کم شده 

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن.                                                                                                                                                          اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دادم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔                       من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉                                                                         اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊           شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁                                                                         در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)
من ورزش میکنم فقط بدنم قوی بشه

منم چند ماه بعد از اینکه وزنم کم شد و اعتماد بنفسم زیاد شد دیگه از سبک زندگیم لذت میبردم و رفتم باشگاه که سالم  و قوی تر باشم 😊 ولی توی فرایند کاهش وزن اصلا نمیرفتم.

من کلا غذا کم میخورم اگه گشنم شه هم فقط ماست میخورم  صب ساعت ۷ بیدار میشم ولی خب بخاطر کنکور ...

بعد از کنکور درست میشه. منم این وزن رو از کنکور جمع کرده بودم 😐