2777
2789
عنوان

تجربه ی کاهش وزن من

| مشاهده متن کامل بحث + 12443 بازدید | 67 پست
من با کالری شماری  20   کیلو کم کردم

منم ده روزی میشه دارم کالری شماری میکنم ،بنظرم بهترین روشه چون هر غذایی دلم بخاد میخورم ولی حواسم به مقدار کالری که مصرف کردم هست

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
بعد از کنکور درست میشه. منم این وزن رو از کنکور جمع کرده بودم 😐

من پارسال رفتم باشگاه بعد اندامم عالیییییییی شده بود بعد ولش کردم یهو شدم کدو قلقلی 😂

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن.                                                                                                                                                          اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دادم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔                       من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉                                                                         اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊           شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁                                                                         در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی حجم غذایی که میخوردی زیاد بوده . 

آره به نسبت آدمایی که رژیم میگیرند زیاد بوده، همینشم خوب بود که اصلا نه غذام رو کم کردم نه گرسنگی کشیدم. فقط چیزای بد رو حذف کردم و ساعتش رو جابجا کردم.

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤
من پارسال رفتم باشگاه بعد اندامم عالیییییییی شده بود بعد ولش کردم یهو شدم کدو قلقلی 😂

ورزش خیلییییی تاثیر داره 👍

منم پیاده روی رو ول کردم، بعد از ازدواجم شبا شوهرم شام میخواست منم باهاش میخوردم، الآن دوباره پنج کیلو زیاد کردم 😐

بعد از کنکور درست میشه. منم این وزن رو از کنکور جمع کرده بودم 😐

خوب عزيزم الان يكي بخواد رژيم بگيره كلي بايد پول بده فقط برا ميوه

سيب كيلويي ٩ تومن با رژيم گرفتن نهايت دو روز جواب بده اونم اگه هيچ كدوم از اعضا خانواده نخوره

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.
ورزش خیلییییی تاثیر داره 👍 منم پیاده روی رو ول کردم، بعد از ازدواجم شبا شوهرم شام میخواست منم باها ...

😂حالا ایشالا فقط ۴ ماه مونده دیه برمیگردم به دوران اوجم😂

یکی از دلایل آرامشم اینه که مهم نیست که دیگران چه فکری در موردم میکنن دیگران اگه فکر کردن بلد بودن یه فکری به حال خودشون میکردن.                                                                                                                                                          اگه با نظرام مخالف بودی روم ریپلی نکن چون من نظر خودمو دادم به کسی مربوط نی حتی شما دوست عزیز🤔                       من اینجا دنبال شاد کردن شمام پس تو شادیاتون دعوتم کنید به تاپیکتون 😉                                                                         اگه دیدی دلت گرفته و کسی نیست باهاش درد و دل کنی و فک میکنی تنهایی بهم پیام بده من همیشه اینجام منتظر تو😊           شاید سنم کم باشه اما تجربه زیاد دارم 😎😁                                                                         در اخر (خنده برلب میزنم تا کس نداند درد من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت 😊)
من با کالری شماری  20   کیلو کم کردم

چند کالری در روز ?

باید بجای قهر کردن باهم حرف بزنیم من ایمان دارم کلمه ها قدرت دارن تا کوه را جابجا کنند حرف زدن فاصله ها را ازبین میبرد وما را به یکدیگر نزدیکتر ميکن
5_6 ماه رژیم فقط 10کیلو

بیشتر تغییر سبک زندگی بود تا رژیم. ساعت غذا خوردنم رو عوض کردم و فست فود و چیپس و پفک رو حذف کردم.

من چهار ساعت قبل از خواب شام میخوردم و یکی دو ساعت بعد از اونم میوه و سبزیجات، اینجوری اصلا گرسنم نم ...

خیلی خوبه رژیمتون

همه چی به اندازس

فقط اینکه من پاهام و با  سنم بزرگه .هر وقت رژیم گرفت ملاغر شدم ولی پاهام میلیمتری از سایزش کم شده.پا خیلی سخته چکار کنم؟؟

یسوال چگونه کالری شماری‌کنیم😉

با برنامه ی کرفس ، هرچیزی میخورم مقدارش رو وارد میکنم ، مثلا اگر بخام وزنم ثابت بمونه باید روزی ۱۵۰۰ کالری مصرف کنم ،اما من چون میخام لاغر کنم روزی ۸۰۰_۹۰۰ تا میخورم

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊