2777
2789
عنوان

تجربه ی کاهش وزن من

| مشاهده متن کامل بحث + 12443 بازدید | 67 پست
چند کالری در روز ?

1200بچه ام شیرمیدادم

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت،خدایه فرداهم هست😊ما اولین بار است بندگی میکنیم او قرن هاست خدایی میکند،بهش اعتماد کن🙏🙏💕خدایه خوبم من بهت ایمان دارم من مطمعنم زندگیمو درست میکنی بهت ایمان دارم 💜انشالله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب عزيزم الان يكي بخواد رژيم بگيره كلي بايد پول بده فقط برا ميوه سيب كيلويي ٩ تومن با رژيم گرفتن ن ...

وای جدی سیب نه تومنه؟؟ ساکن کجایید؟؟ اصفهان فکر میکنم اینطوری نیستا...

البته من یه سیب صبح یکی شب میخوردم فقط. 

ولی قبول دارم میوه خیلی گرون شده، اینی که من میگم سال ۹۴ بود.

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤
بیشتر تغییر سبک زندگی بود تا رژیم. ساعت غذا خوردنم رو عوض کردم و فست فود و چیپس و پفک رو حذف کردم.

عاالیه خدا کمک کنه منم بتونم

ولی یه

توی طب سنتی اصلا قبول ندارن که روزی ۸لیوان اب به زور بخوری

اینو من انجام نمیدم....

ولی اب ولرم اول صبح خیلی خوبه

ازبازارمیشه دانلودکرد عزیزم؟

اره گلم بازار داره 

یکم باهاش کار کنی قلقش دستت میاد 

قد و وزنتو وارد کن تو برنامه تا ببینی روزی چقدر باید مصرف کنی

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
عاالیه خدا کمک کنه منم بتونم ولی یه توی طب سنتی اصلا قبول ندارن که روزی ۸لیوان اب به زور بخوری ای ...

اب فاتر یعنی همون اب ولرم خیلی بهش توصیه شده 

ولی اب خوردن بیخودی میگن بده برای بدن هروقت احساس تشنگی کردین اب بخورین

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
خیلی خوبه رژیمتون همه چی به اندازس فقط اینکه من پاهام و با  سنم بزرگه .هر وقت رژیم گرفت ملاغر ...

مشکل منم همین بود اصلا 😑

البته بگم آخرش هم به زور از شلوار سی و یک رسیدم به سی یا حداکثر بیست و نه...

یه سری ورزش هست مخصوص کساییه که میخواند رقص باله انجام بدند، نه خود رقصش، ورزش های آمادگیش. من اونا رو توی خونه انجام میدادم.

وای جدی سیب نه تومنه؟؟ ساکن کجایید؟؟ اصفهان فکر میکنم اینطوری نیستا... البته من یه سیب صبح یکی شب م ...

تبريز عزيزم

كاهو پري روز شوهرم ميگفت شده كيلويي ١٥ تومن😳😳

حالا ديگه حساب كن بقيه چيزا رو

همين طور پيش بره هممون ميريم تو رژيم چ بخواييم چ نخواييم

خدایا به من قدرتی عطا کن تا آنچه قابل تغییر است، تغییر بدهم و متانتی عطا کن تا آنچه غیرقابل تغییر است بپذیرم و خردی عطا کن تا تفاوت بین این دو را بفهمم.
عاالیه خدا کمک کنه منم بتونم ولی یه توی طب سنتی اصلا قبول ندارن که روزی ۸لیوان اب به زور بخوری ای ...

هممم والا آدم انقدر حرف متناقض میشنوه باید یه دوره کامل هر رشته ای رو بخونه که بتونه ئرست زندگی کنه 😂 من مامانم همیشه میگه آبو هرچی بخوری کمه، بخاطر همین میخوردم 😅

البته هشت لیوان واسه ۱۶ ساعت خیلی نبودا 🙈 مخصوصا وقتایی که دانشگاه بودم و نمیخواستم غدا یا تنقلات بد بخورم آب میخوردم تا معدم پر بشه تا وقتی برگردم خونه یه چیزی بخورم 😂

تبريز عزيزم كاهو پري روز شوهرم ميگفت شده كيلويي ١٥ تومن😳😳 حالا ديگه حساب كن بقيه چيزا رو همين ط ...

والا بیشتر دچار سو تغذیه میشیم 🙄😐😑 چه خبره؟؟؟

من اصفهان توت فرنگی میدیدم ده تومن تهران بیسته، یا موز خوب دیدم ۷۵۰۰ تهران دیدم ۱۵... (قیمت این دو تا رو حفظم چون خیلی دلم میخواد، همه جا قیمت میکنم، ولی انقدر گرون شدند نمیشه نزدیکشون شد 😂) ولی تبریزم انگار گرونه ها 🤔

اب فاتر یعنی همون اب ولرم خیلی بهش توصیه شده  ولی اب خوردن بیخودی میگن بده برای بدن هروقت احسا ...

عزیزم ببخشید من از بازار کرفس رو دانلود کردم ولی فک کنم پولی هس اره؟

دخترم دنیامه😍😍😍😍