یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فال قهوه زو باید پیش کسی گرفت ک از زندگیت خبر نداشته باشه نه پیش دوستت دز ضمن اینکه خوشبخت می ...
منم اولین بارم بود عزیزم یک بار هم دوست مادرم برام فال پاسور گرفت وااااای خودش شاخ در آورده بود هی میگفت به به چه فال زیبایی چه قدر راه دخترت بازه ... میگفت من برای یک تبریز فال گرفتم یعنی فال هیچ کسی انقدر فراخ و باز نبود خودمم دلم باز شد چون یه چیز بد میبینم و گاهی نمیگم و برای دختر تو هم دلشوره داشتم ولی بی نهایت خوشبخت میشه دخترت راهش هموارو بازه
من دیگه داشتم روانی میشدم و میخواستن تیمارستان بستریم کنن به لطف خدا ی پزشک متافیزیک پیدا کردم و موضوع حل شد. ولی خیلی هزینه های سنگین مالی و روحی دادم. پروسه خیلی خیلی خیلی خیلی زیاد سختی هست
من دیگه داشتم روانی میشدم و میخواستن تیمارستان بستریم کنن به لطف خدا ی پزشک متافیزیک پیدا کردم و موض ...
ان شاالله زندگیتون خیلی بهتر از این میشه عزیزم سعی کن زیاد قرآن بخونی واقعا زندگی خانواده من رو یکی صاف و صادق بودنمون یکی هم خوندن قرآن توسط من و مامانم نجات داد