2777
2789
فال قهوه زو باید پیش کسی گرفت ک از زندگیت خبر نداشته باشه نه پیش دوستت  دز ضمن اینکه خوشبخت می ...

عزیزم ایشون با اینکه دوستم بود ولی اصلا از زندگیم اطلاعی نداشت گلم ممنون بابت دعات ان شاالله تو هم به حاجت دلت برسی عزیزم

شهزاده و پرنسس
اصلا عزیزم میبینی چجوری فال گرفته برام خیلی خودم تعجب کردم انگار که سرکتاب باز کرده باشن یه دختر خوش ...

کلا میگن فال قهوه چیزهای میگه همش بهش ذوم میکنی اتفاق میافته کاش میدونستم کجا هست میرفتم 

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فال قهوه زو باید پیش کسی گرفت ک از زندگیت خبر نداشته باشه نه پیش دوستت  دز ضمن اینکه خوشبخت می ...

منم اولین بارم بود عزیزم یک بار هم دوست مادرم برام فال پاسور گرفت وااااای خودش شاخ در آورده بود هی میگفت به به چه فال زیبایی چه قدر راه دخترت بازه ... میگفت من برای یک تبریز فال گرفتم یعنی فال هیچ کسی انقدر فراخ و باز نبود خودمم دلم باز شد چون یه چیز بد میبینم و گاهی نمیگم و برای دختر تو هم دلشوره داشتم ولی بی نهایت خوشبخت میشه دخترت راهش هموارو بازه 

شهزاده و پرنسس
ممنون از دعات عزیز دلم ان شاالله تو هم خیلی خوشبخت و خوش و خرم باشی با همسر و دخترت عزیزم به حق پنج ...

مرسی گلم از دعای قشنگ برامون 😘😘😘😘😘

فدات شم عزیزم انشالله تو عم به حق حضرت زهرا و به حق چهارده معصوم به حق این شبای عزیز همیشه لبت خندون باشه و خوشبخت بشی گلم ❤❤❤❤

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
اینکه میگن توی وجود ی نفر جن هست وجود دارهمن با این موضوع سالها جنگیدم و زیاد هزینه کردم و هنوز دارم ...

از کجا میدونی عزیزم کی بهت گفته  قرآن بخون فقط 

شهزاده و پرنسس
از کجا میدونی عزیزم کی بهت گفته  قرآن بخون فقط

من دیگه داشتم روانی میشدم و میخواستن تیمارستان بستریم کنن به لطف خدا ی پزشک متافیزیک پیدا کردم و موضوع حل شد. ولی خیلی هزینه های سنگین مالی و روحی دادم. پروسه خیلی خیلی خیلی خیلی زیاد سختی هست

من دیگه داشتم روانی میشدم و میخواستن تیمارستان بستریم کنن به لطف خدا ی پزشک متافیزیک پیدا کردم و موض ...

ان شاالله زندگیتون خیلی بهتر از این میشه عزیزم سعی کن زیاد قرآن بخونی واقعا زندگی خانواده من رو یکی صاف و صادق بودنمون یکی هم خوندن قرآن توسط من و مامانم نجات داد 

شهزاده و پرنسس