2777
2789
نه خانمم ترو خدا دعا کن تموم شه تا ماه رمضون بعدش دیگه داره عمرم هدر میشه شما خانم های مومن دعام کنی ...

انشاالله به زودی مشکلاتت حل بشه 

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفت این دوتا فرشته یکیش توپول موپول و سفید یکیش یکیش ضعیف ( لاغر )و سیاه ... سفید برات خیر و برکت میاره تو رو به کارهای خیر سوق میده سیاهه برات شر ایجاد میکنه و تو رو به کارهای بد وادار میکنه بعد از ازدواجت (دوم ) حضورشون کمرنگ میشه یعنی نیازی نه به اون نیروهای ماوراییت پیدا نمیکنی انقدر هم خوشبخت میشی و موفق به یکباره یعنی فوق خوشبخت و فوق موفق... حتی به خاطر حضور اون فرشته ها و ذات پاک و تمیز بودن خودت  از تو  و خانواده ت محافظت میشه به خاطر وجود تو 

شهزاده و پرنسس

خانم های  عزیز  ایران مخصوصا آذربایجان دعا کنین از دست این موجود پلید رها شم اگر با یه مرد بزرگ و والا مقام ازدواج کنم اولین کاری میخوام بکنم باز کردن موسسه های خصوصی برای زنان بی سرپرست و ارائه وکلای درجه یک رایگان برای طلاق هست و باز کردن پرورشگاه برای بچه های رها شده و بی سرپرست و ممنوع کردن ازدواج دختران زیر 18 سال مثل کشورهای اروپایی و گرفتن حق طلاق برای دختران ایرانی  حمایت از دختران مناطق محروم برای تحصیل تا مقطع لیسانس هستش خواهشا دعاتون رو دریغ نکنین 

شهزاده و پرنسس
انشاااللله عزیزم حتما جتما برات دعا میکنم و صلوات میفرستم 

واقعا خیلی ممنون برای آسون شدن طلاقم صلوات بفرست حتما ان شاالله تو هم حاجت روا بشی چند ساعت پیش بهم بعد 3 سال  اس ام اس داد و بهم توهین کرد به بابام اهانت کرد و شماتت کرد  من هم شستمش پهنش کردم و بلاکش کردم دعا کن ازش خلاص شم به حق پنج تن و فاطمه زهرا و امام زمان

شهزاده و پرنسس
الهی بمیرم که دلت خونه عشقم برات دعا میکنم 😔

خدا نکنه عزیزم ان شاالله روزهای خوبی در پیشه  تو هم ان شاالله خیر ببینی واقعا دلم رو آروم کردی خیلی ناراحتم کروه 3 4 ساعته فراموشش کرده بودم و داشتم راحت زندگیمو میکردم ما 3 ساله که جدا شدیم فقط اسمش رومه

شهزاده و پرنسس
خدا نکنه عزیزم ان شاالله روزهای خوبی در پیشه  تو هم ان شاالله خیر ببینی واقعا دلم رو آروم کردی ...

عزیزم به مدت ۴۰ روز ، روزی ۱۱۰ بار سوره ی کوثر رو بخون ان شاالله به زودی جدا میشین و دور میشه ازتون ...

چشم به راه...
عزیزم به مدت ۴۰ روز ، روزی ۱۱۰ بار سوره ی کوثر رو بخون ان شاالله به زودی جدا میشین و دور میشه ازتون ...

چشم حتما میخونم خانم قشنگم شما هم دعاهاتون رو دریغ نکنین به امید خوشبختی تمام دخترای ایران 

الانم یه عده آدم پایین تر از خودم میگن خدا حاجت دل تو هم بده  سهم دلت رو بده واقعا اعصابم خرد میشه انگار که بدبخت بیچاره م و چاره ای جز ازدواج ندارم چی بگم والا بعضی ها شعورشون انقدره دیگه 

شهزاده و پرنسس

عزیزم خوندمش. انشالله که خلاص شی، خیلی ناراحتت شدم ، خدا انشالله به همه کمک کنه بخصوص شما، تو این شبای عزیز ❤❤💕

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
عزیزم خوندمش. انشالله که خلاص شی، خیلی ناراحتت شدم ، خدا انشالله به همه کمک کنه بخصوص شما، تو این شب ...

ممنون از دعات عزیز دلم ان شاالله تو هم خیلی خوشبخت و خوش و خرم باشی با همسر و دخترت عزیزم به حق پنج تن ان شاالله با دعای شما خانم های مومن نی نی سایت خیلی زود ستاره ی سرنوشتم روشن میشه و سربلند میشه به خودی خود 

شهزاده و پرنسس

من تا حالا نرفتم فال قهوه ولی خیلی دوست دارم کجای وچه جوری هم نمیدونم صحت داره نداره؟؟

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 

فال قهوه زو باید پیش کسی گرفت ک از زندگیت خبر نداشته باشه نه پیش دوستت 

دز ضمن اینکه خوشبخت میشی لباس عروس داری ستارت روشن میشه و....رو به همه میگن 

💫من تصویری هستم از آنچه به گمانت میبینی...💫
من تا حالا نرفتم فال قهوه ولی خیلی دوست دارم کجای وچه جوری هم نمیدونم صحت داره نداره؟؟

اصلا عزیزم میبینی چجوری فال گرفته برام خیلی خودم تعجب کردم انگار که سرکتاب باز کرده باشن یه دختر خوش چهره و جذاب و مهربون بود گفتم که اصلا برا هر کسی فال نمیگیره براش یه خوبی بزرگی کردم با این کار خواست برام جبران کنه  واقعا انگاری این هم یه نوعی خواست خدت بود که قلبم آروم شه الان هر وقت میخوام راجع به آینده م دلهره داشته باشم سریع حرفایدوستم میاد ذهنم و میگم من امیدم به توعه خدایا خودت نزار پیش دوست و دشمن شرمنده بشم من راضی به صبر تو هستم واقعا دلم آروم میشه خدا خیرش بده 

شهزاده و پرنسس