2777
2789

اگر تجربه ایی توی اطرافیان یا خودتون دارید بگید ثواب داره دیگه ..

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2548690/پیلیز-به-من-تازه-وارد-کمک-کنید-تنگی-نفس?postId=83635161

همه رو میبخشم ولی اونی که وسط رقص ولم کرد رفت با یکی دیگه برقصه رو هرگز 😖

سوالتون تخصصیه خب معلومه جواب نمیدن

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا ک تجمع پزشکان متخصص نیس عزیزم  ما هممون مثل خودتیم با تجربیات و اطلاعات بسیار کم در بسیا ...

من از کلینیک هم پرسیدم فقط میخوام کسانی که تو اطرافیان دیدن و تجربه کردن کمک کنن مثل مسائل دیگه اینجا خیلی سوالا پرسیده شده که دوستان براساس تجربه خودشون جووب دادن فقط میخوام به درمان امیدوار شم . به هرحال ممنون

من از کلینیک هم پرسیدم فقط میخوام کسانی که تو اطرافیان دیدن و تجربه کردن کمک کنن مثل مسائل دیگه اینج ...

ب نظرم همون کلینیک رو پیگیری کنی بیشتر نتیجه میگیری گلم 

معمولا کلینیک دیر جواب میده چون سوالا زیادن و ی کم زمان میبره جوابدهی. کارشناسا میتونن دقیقتر و اصولی تر بهت کمک کنن

انشااله ک هر مشکلی ک هست خیلی خیلی زود برطرف بشه عزیزم 

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 
ب نظرم همون کلینیک رو پیگیری کنی بیشتر نتیجه میگیری گلم  معمولا کلینیک دیر جواب میده چون سوالا ...

مرسی خانم گل