یه پسر دارم ۷ سالشه.خودمو و شوهرم خیلی بچه دوست نیستیم . بنظر شوهرم که یکی کافیه.ولی خودم دو دلم میترسم چند سال دیگه پشیمون شم.بچم نه خواهری نه برادری.ولی میگم مثلاً ما خواهر و برادر به چه درد هم میخوریم .بچه بیاری کلی درد سر و استرس بزرگش کنی معلوم نیست بعداً بهت نگاه کنه یا نه .
شما به درد هم نمیخورین ولی خواهر و برادرهای زیادی هستن که خیلی به درد هم میخورن
برای من خواهرم وااااااااقعا یه نعمت بزرگه
عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
به خدا تک بودن بده فردا روزی بعد هزار سال شما و پد ش نباشید ادم گسی و میخواد که باهاش درددل کنه همین که دوتا خرید برن با هم دوجا به درد هم بخورن و همه عمر حسرت نمیخورن ایکاش یه خواهر یا برادر داشتند وقت پیری و فرسودگی شما بار مشکل و تنها به دوش نمیکشه....اینا حداقل فواید خواهر برادری شما اگر رابطه بچه هات و کنترل کنی عشق و علاقه شون و بهم تقویت کنی مطمئن باش به درد هم میخورن