2777
2789

بیاین با هم حرف بزنیم شاید یه ذره آروم شیم...مثلا من دیشب برای اولین بار تو عمرم تو خواب گریه کردم از شدت گریه و صدای هق هقم از خواب پاشدم دیدم بالشم خیس خیسه😢😢😢 امروزم همینجوری از صبح دلم گرفته...شماها چرا دلتون گرفته؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلم گرفته چون دم عیده دلم میخاد خیلی کارا کنم پول نیست 

دلم میخاد برا بچم خوراکی گوشت یا هرچی بخرم اینقد گرونن که همش دعوا داریم با همسرم 

خدا لعنت کنه باعث و بانیش بچه ها چه گناهی دارن 

لطفا واسه روح مادر مهربونم صلوات بفرستین و دعا کنید خونه دار شم🌹

منم امروز از صبح حال خوشی ندارم . هفت ساله داریم زندگی میکنیم . هر دو کار میکنیم . هر دو شغل مهندسی داریم و ارشد داریم . ولی از طرف خانواده همسرم هیچ پشتوانه ای نداشتیم از اول

از همه چیزمون زدیم که امسال خونه بخریم از مستاجری خلاص بشیم  . یهو خونه انقدر گرون شد که دیگه دستم به هیچ جا نمیرسه . هی با خودم میگم خدایا انصافت کجا رفته که من اینهمه زحمت میکشم آخرش یه ذره پیشرفت نمیکنم...........دلم داره خون میشه

امروز بعد از سر کار باز میرم دنبال خونه .خسته شدم انقدر بنگاهیا با پوزخند باهام حرف زدن ...... دو ماه دیگه موعد اجاره خونه مون تموم میشه 

خلاصه دلم خییییییلی پره......

تو دیگه چرا خواهر؟؟

نمیدونم😔😔😔😔تو خونه تنهام شوهرم هم عصر میاد میگم بریم بیرون میگه ماشین نداریم کجا بریم بذار بخریم بعد منم داره دیوونه میشم میگم برم بازار میگه نههههه بازار دم عیدی خیلی شلوغه پس من چه خاکی تو سرم بریزم 😢😢😯

برا مامان شدنم دعا کنین😢👪