2777
2789
عنوان

رجوع و باید ونباید ها

1370 بازدید | 29 پست

من قصد رجوع ب همسر سابقم رو دارم البته دو طرفس ولی یچی رو نمیدونم باید حلقه جدید بخریم؟

یا باید با خانوادش حتما بیاد خاستگاری؟ 

یا زیر لفظی بگیرم بازم خخخ؟ 

ما حلقه اولمون رو داریم اما واسه من کوچیک شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلاً اونا مهم نیس بلکه فقط چندماهه جداشدید؟

طلاق رجعی هس در ایام عده میتونید رجوع کنید

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
دوسال ناقابل

حالا که دوساله جداشدیدباید دوباره باهم ازدواج کنید وگرنه اگه دو یاسه ماه بود قضیه فرق داشت

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
طلا خیلی گرون شده ببر بده برات سایز دستت کنن و حتما باید با خانواده لیان دوباره

اخه خواهرش حتی موقعی ک جدا شدم نیومد کلا من دوساله  و نیم هست ندیدمش و حتی زنگ نزده الانم اونا نمیدونن همسر سابقم داره رفت و امد میکنه وقتی میگن از فلانی چه خبر اظهار بی اطلاعی میکنه بخاطر جاریم ک دو بهم زنه

یه دختر ۶ساله

افرین ک میخواهی برگردی تو یه مادر نمونه هستی من خودم بچه طلاق هستم اینقدر دنبال مامانم رفتم برنگشت البته من ۱۰ سالم بود داداشم ۵سالش بود حالا هم ۹ساله طلاق گرفته هردوشون ازدواج کردن بچه جدید دارن بهت تبریک میگم کارخوبی میکنی مبارکت باشه 😚😚😙😍😘😇