الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
افرین ک میخواهی برگردی تو یه مادر نمونه هستی من خودم بچه طلاق هستم اینقدر دنبال مامانم رفتم برنگشت ا ...
عزیزم😔..منم واسه دخترم دارم برمیگردم بخاطر روحیش و اینکه وقتی پدر و مادرا با هم میدید بهم میگفت تو چرا خونه بایام نیستی منم واقعا دق میکردم عشقم پدر ومادر شما صلاح تو این دونستن از دست مادر ناراحت نباش شاید دوری اونابرا شما بهتر بود
عزیزم😔..منم واسه دخترم دارم برمیگردم بخاطر روحیش و اینکه وقتی پدر و مادرا با هم میدید بهم میگفت تو ...
خیلی خوبی ک بخدطر بچه ات برگشتی
مابا بابام زندگی میکردیم بچه داری میکردم تو سن ۱۵ سالگی ازدواج کردم ۴ساله ک متاهل شدم هنوز بچه ندارم ولی حسی ک قبلا ب مامانم داشتم حالا ندارم مثل قبل دوسش ندارم
خیلی خوبی ک بخدطر بچه ات برگشتی مابا بابام زندگی میکردیم بچه داری میکردم تو سن ۱۵ سالگی ازدوا ...
الهی من حتی اگه با پدر دخترم ازدواج نمیکردم تا اخر عمرم بی همسر میموندم تحمل ناپدری برا دخترم رو ندارم حتی اگه پیغمبرم باشه ...عزیزم هرچی بخوای بهترینش برات رقم بخوره دیگه پیش امده شما تو شرایط مادر نبودی شاید واقعا نمیتونست بمونه
اره سخته اما خب غیر ممکنم نبود لااقل بخاطر بچه ۵سالش اما از دل ادما کسی خبر نداره من خودم دو سال شوهرم پیغام و زنگ میزد اما نمیتونستم دلم رو راضی کنم ک بازم باهاش باشم اما الان دیگه میبینم اون از همه مردای اطرافم بهتره و پدر دخترمم هس لااقل راحت میزارمش پیشش میرم کلاسی بازاری جایی بدون اینکه فکر کنم بلایی یهو سرش نیاره