2777
2789
عنوان

باردارا بیایین یه لحظه سوال دارم

125 بازدید | 21 پست

خانوما چن تا سوال داشتم میشه ج بدین

وای فای و امواج موبایل واسه نی نی بده؟؟

رنگ مو چی میشه موهامونو رنگ کنیم؟

سکس باعث سقط میشه؟

مسافرت چی خطرناکه؟

هاشور ابرو یا خط چشم دائمی و رژلب دائمی چی؟

پسرم زندگی با بودن تو و خندیدنت جایی قشنگ تریه😍

وای فای نه بهتره یه کاکتوس بخری بزاری بغل وای فای تا امواجشو بگیره البته ضرر دیتا بیشتر از وای فای همون داده

بعد رنگ مو سه ماه عاخر ضرری نداره البته یه ماه عاخر تزدیک به زایمانت بزاری ضرر نداره

رابطه باعث سقط نمیشه مگر اینکه قبلا سقط داشته باشی و دکترت رابطه رو برات منع کنه

مسافرتم بهتره نری تا بچه جای خودشو بگیره رفتی هم زیاد تو چاله چوله نندازین و هر دو ساعت پیاده شی قدم بزنی

هاشو و خط چشم و رژ لب قطعا ممنوعه و ضرر داره

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای فای اره بده واس جنین رنگ مو هم خیلی بده نباید تو بارداری موهاتو رنگ کنی...اگه وضعیت خوبه میتونی ...

این چیزایی که گفتین از لحاظ پزشکی اثبات شدن؟؟

آخه من تو اینترنت سرچ میکردم بعضی سایتا گفته بودن فلان رنگ که آمونیاک نداره مشکلی نداره یا مثلا گفته بودن تاثیرات منفی وای فای اثبات نشده 

بدتر گیج میکنن آدمو

وای فای نه بهتره یه کاکتوس بخری بزاری بغل وای فای تا امواجشو بگیره البته ضرر دیتا بیشتر از وای فای ه ...

اعه منم این کاکتوسو شنیده بودم فک میکردم شاید غلط باشه خب خوبه کلی کاکتوس دارم پاشم بذارمشون بغل وای فای😅😅

مرسی بابت توضیحات کاملت عزیزم

رنگ کردن مو اصلا تو بارداری خوب نیست بعدم ارایشگرا اگه بفهمه بارداری اصلا مو رو رنگ نمی کنن جون واس جنین ضرر داره باز اگه میخوای از یه دکتر هم بپرسی

زندگی اب روان ست روان میگذرد انچه اقبال منوتوست همان میگذرد
کاکتوس امواج مضرو جذب نمیکنه.کلا در بارداری خیلی کم از موبایل استفاده کنید.رنگ مو هم به کلیه جنین آس ...

بلخره چیکار کنم کاکتوس خوبه؟😅

یکی از آشناهامون بچه اش مشکل قلبی داره شنیدم دکتر گفته بخاطر رنگ مو کردن زیاد بوده که قلب بچه اش رگاش گشاده همچین چیزیه انگار

رنگ کردن مو اصلا تو بارداری خوب نیست بعدم ارایشگرا اگه بفهمه بارداری اصلا مو رو رنگ نمی کنن جون واس ...

والا آرایشگری که من میرم پیشش گفت که وقتی سره بچه اش باردار بوده موهاشو با کلاه رنگ کرده

(تقریبا حالت مش کردن)،بچه اش هم سالمه

همه چیز شانسی شده فک کنم

اعه منم این کاکتوسو شنیده بودم فک میکردم شاید غلط باشه خب خوبه کلی کاکتوس دارم پاشم بذارمشون بغل وای ...

مرسی گلم منم کلی کاکتوس دارم😀😀

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           
بلخره چیکار کنم کاکتوس خوبه؟😅 یکی از آشناهامون بچه اش مشکل قلبی داره شنیدم دکتر گفته بخاطر رنگ مو ...

کاکتوس امواج رو جذب نمیکنه فقط حالت سجده رو به قبله باعث خروج امواج مغناطیسی میشه

گناه یعنی خداحافظ مهدی
کاکتوس امواج رو جذب نمیکنه فقط حالت سجده رو به قبله باعث خروج امواج مغناطیسی میشه

همه چی تموم شد

بچه ام رشدش متوقف شد