2777
2789
عنوان

خیانت + عکس از پیام هام

| مشاهده متن کامل بحث + 192080 بازدید | 1391 پست
وقتی افکار کثیف وپلیدت رو به نمایش عموم میذاری انتظار نداشته باش بهت کاپ افتخار بدن در اولین فرصت به ...

روایتی داریم که دعایی که واسه کسی میکنی فرشتها میگن چندین برابرش در حق دعا کننده باشه

پس حواست باشه واسم چه دعایی میکنی

اما من از خدا میخام نه من نه شما ونه هیچ زنی طعم تلخ هوو رو نچشه و در مورد توهین هایی که میکنی فقط در جوابت سکوت میکنم......

واز خدا میخام کمی ادب در گفتارت بهت عنایت کنه

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
بهترین کارو می‌کنی 😏😏😏

👍👍👍👍👍👍👏👏👏👏👏

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای سرگرمی خوبه

هههههه می‌دونی خدا می‌دونه چند تا این از این زن ها داریم!!! گاهی دلش هوو میخواد!!! اه اه

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

روایتی داریم که دعایی که واسه کسی میکنی فرشتها میگن چندین برابرش در حق دعا کننده باشه پس حواست باشه ...

همه ما از خدا میخوایم که به تو عقل بده تمام

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

باورتون نمیشه مامان من به بابام التماس میکرد که فلان زنه تو فامیل بیوه بوده رو بگیره میگفت زن زرنگیه ...

این نظررومن نوشتم؟؟؟؟؟؟

خیلی ماشاا...زودم تغییررویه میدید

مردم گاگول نیستن بخوونن لایک کنن جوابم میدن بلاخره...

چیزیکه واسه خودت میپسندی واسه بقیه م بپسنداینکه دیگه حدیثی که توی چهارم ابتدایی یادمون دادن نیازبه رخ کشیدن تحصیلات دانشگاهی و...هم نداره همون ابتدتیی یادمون دادن...

واسه خودتون دوست نداریدهمونجوری نظربدیدریپلی میشیدهم نگیدمن کجاگفتم و...

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
آخه جذابیتش اینه استادای کارشناسی مااکثرااین نظرروداشتن بعدمیگه نظرت خنده داره هرچی باشه یه سرچ کنه ...

دقیقا متوجه صحبت هاتون هستم بنده هم رشته ام مرتبط هست تا حدودی و در اینکه این دست از تفکرات باعث اسلام حراسی و دین گریزی مخصوصا بین جوونترها میشه با شما هم نظرم این کاربرجالبه به راحتی فکر کثیفشون رو در یک سایت عمومی تزریق میکنن و بعد که نظرات رو میبینه میخواد به نحوی تعدیل کنه 

پیامی دادیدعکس اینونشون میدادو،الامردم بیمارنیستن ریپلی کنن شمارو!!!!! شماگفتی مادرت این نظرروداره ...

ببین من کار شوهر استاتر رو به شدت رد میکنم واگه دستم بهش میرسید خفش میکردم واعتقادم اینه که خیلی پست و بی چشم ورویه که زن وبچشو اواره کرده به خاطر هرزگیهاش.....

اما حرفم به استاتر این بود که فعلن دست تقدیر تورو مقابله مردی نفهم قرار داده از بین شرایط بد وبدتر بدتر(جدایی)رو انتخاب نکن.....سر زندگیت به خاطر دوتا کوچولوی معصوم بمون هرچند سخت ولی بپذیر حتیراگه شده رضایت به صیغه بده البته به شرطهای مالی 

ومادرمو گفتم دلیلش پستهای قبلم توضیح دادم

ولیذخداییشذخیلی بهم توهین کردین

همتون ریختین سرم

ولی مطمینم یه روزی متوجه میشید من درست میگفتم وشماهایی که مخالفم بودید اشتباه کردید

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
همه ما از خدا میخوایم که به تو عقل بده تمام

خاموشی در مقابل شما بهترین راهه

روایتی داریم که دعایی که واسه کسی میکنی فرشتها میگن چندین برابرش در حق دعا کننده باشه پس حواست باشه ...

شما انقدر علاقه به هوو داری این صحبت من رو دعا تلقی کردی من چیزی رو از خدا خواستم که شما دوست داری داشته باشی وگرنه ما که گفتیم فکرت بیماره ودر پی درمان باش شما مگه خودت نگفتی مادرت از خداش بود و التماس باباتو میکرد که سرش هوو بیاره و بقیه سخت میگیرن انشاالله خداوند تعالی شوهر شما وزندگیتون رو در مسیری قرار بده که از خوشی یا به ناچار هووی زیبا رویی رو برای شما بیاره در پایان اینکه سخت نگیر 

دقیقا متوجه صحبت هاتون هستم بنده هم رشته ام مرتبط هست تا حدودی و در اینکه این دست از تفکرات باعث اسل ...

من خاله ی شوهرم وشوهرش خیلی مقیدن

اگه بگم همسرش کیه شایدبشناسیدش

یه بارگفتم بهشون این بحث روبرگشت گفت تواین موضوع زن حتی ذره ای اگه بخاطره جبروبدون سرپناه بودن و...انجام بده حتی ذره ای اصلادرست نیس...

بعدشم گفت اینجورآدما پیامبرنیستن وائمه نیستن بتوونن عدالت رورعایت کنن اکثراًهم ازروی شهوت...

واجبات دین انجام بدن مستحبات پیشکش

شما انقدر علاقه به هوو داری این صحبت من رو دعا تلقی کردی من چیزی رو از خدا خواستم که شما دوست داری د ...

مادرمو مثال زدم که بدونید هنوز افرادی هستند مثله ساره زن حضرت ابراهیم که خودش به حضرت ابراهیم هاجر را پیشنهاد کرد مادرم مثله ساره خیلی بزگوار بودن حتما افراد ظعیف نمیتونند  درک درستی از امثال مادر من داشته باشند ونه درک درستی از ساره همسر ابراهیم

من خاله ی شوهرم وشوهرش خیلی مقیدن اگه بگم همسرش کیه شایدبشناسیدش یه بارگفتم بهشون این بحث روبرگشت ...

همین تفکرات ببخشید احمقانه که معلوم نیست از کجا تو کله اینا کردن جامعه رو به کثافت کشونده زنا دخترامون شدن عرضه کننده مردا بی رگ و غیرت و شهوت ران خانواده ها متلاشی ای خدا نابود کنه ریشش رو که به راحتی میاد از صیغه حرف میزنه

ببین من کار شوهر استاتر رو به شدت رد میکنم واگه دستم بهش میرسید خفش میکردم واعتقادم اینه که خیلی پست ...

ببین عزیزم اگه قرارباشه به زوربمونه تواین زندگی ومریض بشه خدای نکرده فکرش اذیت بشه هیچ فایده ای نداره

جدابشه بره کارکنه بچه هاشوبزرگ کنه خودشوتحقیرنکنه تواین زندگی که هیچکس منتظرش نیس خیلی بهتره...

صیغه کنه اقابعدببینه زنش عین آب خوردن کناراومده ودرکنارایشون اوشونم باشه

شماتضمین میدی که تحقیرنمیشه؟

این تحقیرشدن اصلاًخوشایندنیست

ازکجامعلوم درک کنه شوهرش که همسرش بخاطره بچه هامونده؟!

باقانون راحت میتوونه ازطریق همین مهریه و...بچه هاشوبگیره یاحداقل کناربیاددرازای مهریه و...بچه هاشومیخواد

توجامعه چندتازن رودیدی به هردلیلی بدون شوهرزندگی کرده بچه هاشوبزرگ کرده کارکرده و...؟

ایشونم مث اونا بهترازتحقیرشدنه

شما انقدر علاقه به هوو داری این صحبت من رو دعا تلقی کردی من چیزی رو از خدا خواستم که شما دوست داری د ...

انشالله که این اتفاق هرگز نمیفته چون شکر خدا اینقدر شوهرم عاشقمه که محاله ولی اگه خدایی نکرده پیش بیاد  سعی میکنم سخت نگیرم