2777
2789
عنوان

خیانت + عکس از پیام هام

| مشاهده متن کامل بحث + 192081 بازدید | 1391 پست
چقدر از تو و امثال تو بدم میاد !!! حال بهم زنید!!! همین شماهایید که زن دوم می‌شید همین شماهاید که به ...

فقط در جوابت سکوت میکنم

واز خدا میخام کمی ادب در گفتارت بهت بده

که اینقدردر نظر مخالف نظرت بد حرف نزنی

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
فقط در جوابت سکوت میکنم واز خدا میخام کمی ادب در گفتارت بهت بده که اینقدردر نظر مخالف نظرت بد حرف ...

شوهر منم نظر تو رو داره میگه کسی که پشت و مناهی نداری  و میدونی با جدایی بدبخت میشه گذاره شوهر ه بره غلط شو بکنه و صیغه کنه میگه وقتی زنش اطلاع داشته باشه دیگه براش این خیانت کار یا لذتی نداره  یجورایی لوس میشه و دوباره میاد سر زندگیش  این در موارریه که زن هیچ پشتیبان مالی و غیره نداره البته نظر همسر مه  چون همکارها ی خودش این غلط و کرده بودن میگه الان آدم شدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط در جوابت سکوت میکنم واز خدا میخام کمی ادب در گفتارت بهت بده که اینقدردر نظر مخالف نظرت بد حرف ...

مشکل نظر مخالف نیست 

مشکل ذهن خراب توئه !!! 

به قول دوستمون تولید مثل نکن بزار نسلت منقرض بشه

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

مشکل نظر مخالف نیست  مشکل ذهن خراب توئه !!!  به قول دوستمون تولید مثل نکن بزار نسلت منقر ...

ترجیح میدم خاموش باشم.....

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
ببخشید شما مفسر قران هستید که منظور خدا رو درک کردی که منظوراز عدالت میان همسران  عدالت خداست.. ...

خنده دارنطرشماست که واجبات گنده نمیکنیدمستحبات رومیذاریدروی چشماتون

بعضیاکه امثال شماهستن اسلام توشهوت و...نظراتشوبزرگ میکنن ولی درست نیس اول واجبات شمااول واجبات انجام بده بعدبه فکره این باش که بقیه روارشادکنی که اجازه بدن زن دوم وسوم و...به راحتی واردزندگیشون بشه

من درسشوخووندم مطمئنم کم ندونم ازشمایکی خیلی بیشترمیدونم...

همه هم جالبه بانظرتون مخالفن ولی بازباروی گشاده ادامه میدید

ان شاا...که خدازیادکنه براتون ازاینجورآدمادورواطرافتون قشنگ لذت ببریداززندگی مستحباتی که تونظرتونه...

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
من مرد نیستم واگر مرد بودم حتما مثل پدرم عمل میکردم که با وجود موافقت خانمش میگفت خدا یکی زن هم یکی ...

همون چون پدرت اینجوریه این مدلی نظرمیدی

اگه شوهرخودت بیادپیشنهادم بده انقدرراحت باآغوش بازاستقبال میکنی؟

اگه استقبالم کنی مسلماًیه مشاوره نیازداری...

کانال ریحانه بهشتی خانم دکترعراقی یه سربزن ببین نظرشون نسبت به حرفاتون چیه یه مقدارتغییرکنید...

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
شاید اوق مال کسی باشه که به راحتی اب خوردن توهین میکنه از خدا میخام کمی بتونی لااقل ادب در کلامت رو ...

وقتی افکار کثیف وپلیدت رو به نمایش عموم میذاری انتظار نداشته باش بهت کاپ افتخار بدن در اولین فرصت به دکتر مراجعه کن شاید فرجی شد برات همین تو امثال تو هستن که خونه خراب کنن و اویزون زندگی مردم انشاالله خداوند یه هووی خوشگل که انتظارشو میکشی بهت بده 

بیماره باور کن

آخه جذابیتش اینه استادای کارشناسی مااکثرااین نظرروداشتن بعدمیگه نظرت خنده داره

هرچی باشه یه سرچ کنه میفهمه طرف هزارتاکتاب خوونده کتاب نوشته وداره درس میده وخیلیاقبولش دارن بازمیگه خنده داره؟!

خنده دارواسه اوناییکه عاشق مستحباتن

من همه ی اقوام شوهرم مذهبین خداشاهده اصلاندیدم ازشون این مواردرو...انقدرخوشن وزندگی آرومی دارن اسلام هراسی میکنن که مردم زده بشن ازدین

خنده دارنطرشماست که واجبات گنده نمیکنیدمستحبات رومیذاریدروی چشماتون بعضیاکه امثال شماهستن اسلام توش ...

چقدر تندی....

عزیزجان اولا شما از کجا میدونید من واجبات رو کنار گذاشتم....؟؟؟

از کجا میدونی علمت حتما بالاتر از منه البته ادعایی ندارم چون نه من میشناسمت نه تو منو و واسه همین تعجب میکنم که بدون شناختی از من مطمئنی علمت بالاتره؟؟؟؟؟؟

در ضمن من کی گفتم ازدواج دوم وسوم حتما باید پیاده بشه اتفاقا من به هیچ عنوان دوست ندارم همسرم به غیر از من نه تنها زن که حتی نگاه هم به زن دیگه ایی جز به من نداشته باشه

حرف من تفسیر عدالت جنابعای بود که گفتید ینی عدالت خدا....

امام زمان هم که ظهور کنند نمیتونند عدالت مطلق خدا رو اجرا کنند بلکه موقع حکومتشون تنها عدالت نسبی اجرا میشه وعدالت مطلق روز قیامت توسط خدا اجرا میشه

اونوقت شما میگید عدالت مرد بین دو همسرش باید مثله عدالت خدا باشه....

توی روایات هم اشاره شده که شماذهرگز نمیتونید عدالت بین دو همسرتون رو اجرا کنید ولی تلاش کنید که به عدالت نسبی نزدیک شوید

عزیز جان اگه در این مورد حرفی داریدذلطفا با سند ومدرکذبحث کنید منم میپذیرم شاید علم من کمتر باشه بدم نمیاد اگاه باشم

چقدر تندی.... عزیزجان اولا شما از کجا میدونید من واجبات رو کنار گذاشتم....؟؟؟ از کجا میدونی علمت ح ...

جواب اینو ندین خانما

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

چقدر تندی.... عزیزجان اولا شما از کجا میدونید من واجبات رو کنار گذاشتم....؟؟؟ از کجا میدونی علمت ح ...

پیامی دادیدعکس اینونشون میدادو،الامردم بیمارنیستن ریپلی کنن شمارو!!!!!

شماگفتی مادرت این نظرروداره وسخت نگیره استارتروغیره...

درضمن اول شماگفتی حرفت خنده داره و...بعدمن جواب دادم

شماواسه خودت قبول نداری درسته ولی واسه بقیه م قبول نداشته باش وخواهشانسخه ای که توزندگیه خودتون بکارمیبریدواسه مردم خودتونم بکارببرید...

اگه بحث آروم کردن استارتربودخیلی قشنگترم میشدباهاش هم دردی کرد...