2777
2789

بیش فعالی داره 

جدیدنا گریه میکنه میگه من به درد نخورم 

افسردم 

نمی خوام بیش فعال باشم 

نمی خوام لوده باشم  (مسخره ) علائم بیش فعالیه 

چند بارم گفته خودمو می کشم 

دارو هم می خوره هم برای بیش فعالیش هم برای افسردگیش 

خییییلی ناراحتم ‌

خیییلی مستاصلم 

غم عالم تو وجودم نشسته 

اینم بگم ژن دوقطبی تو مون هست  و من دوقطبیم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بگردم 

😞

خیلی سخته افسردگی 

فقط توجه محبت حس ارزشمندی

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

عزیزم😔چقدر ناراحت شدم

امیدوارم هرچه زودتر حالش خوب بشه

سعی کنید از استرس و تنش دورش کنید

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…

باید بیشتر مراقب شون باشید بیماری دوقطبی نیاز به مراقبت زیاد داره و همینطور باید مدام تحت نظر پزشک د ...

دارو رو ۷ ساله مصرف میکنه 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
حتما بستریش کنی هاخودت نمی تونی کاری انجام بدی

اره می خوام یه دکتر دیگت ببرم اکی نشد 

بستری میکنم 

فرستادم خیلی حواستو بهش باشه منم چند وقتی میشه به مردن فکر میکنم زندگیا خیلی عجیب شده همه نوجوونا ای ...

چون متاسفانه طوری شده که نوجوان‌ها فاصله زیادی از خدا و معنویات گرفتند

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸

عزیزم اینجا کاری برات نمیکنه باید زیر متخصص باشه چون سنش کمه ممکنه جوگیر شه

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

فرستادم خیلی حواستو بهش باشه منم چند وقتی میشه به مردن فکر میکنم زندگیا خیلی عجیب شده همه نوجوونا ای ...

یه بخشی اش به استفاده از شبکه های اجتماعی و عادت انسان به دوپامین فوری عه

انقدر توی شبکه های اجتماعی  خوشی بقیه دیدن و خودشون سرگرم کردن ک توان پذیرش دنیای واقعی رو ندارن 

حتما ی چندتا دکتر دیگه هم ببر ببین تجویز اینا چطوره 

اخه واقعا بستری شدن حس بد میده به بیمار

یعنی کمک میکنه؟ 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀