2777
2789
عنوان

حس میکنم دو قطبی دارم

28 بازدید | 4 پست

یه مدت حالم خوبه حوبه هیچیم نیست شادترین آدم دنیام همش میخندم حالم خوبه به همه کارام میرسم

همش با خودم حرف میزنم عزت نفس دارم درکل انگارadhd میگیرم

بعدش یهو بی دلیل یه مدت افسرده میشم همش تو فکر خودکشی احساس بی ارزشی حوصله هیچیو ندارم هیچکاری نمیکنم فقط میخابم

احساسم اینه که دوقطبی گرفتم،درسته؟(۱۷سالمه)

باید روانپزشک تشخیص بده نه ما. همه آدم‌ها نوسان خلق دارن ولی اگه غیر عادی باشه متخصص باید بررسی کنه

آره میدونم

فقط خاستم نظر شمام بدونم

عهه راست میگی اصن حواسم به این مورد نبود😂✨،،

ولی اخه دوستامم بهم میگن خیلی عجیب شدم اونام بهم میگن انگارadhdو دوقطبی گرفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره میدونمفقط خاستم نظر شمام بدونمعهه راست میگی اصن حواسم به این مورد نبود😂✨،،ولی اخه دوستامم بهم م ...

آخه به نظر من همچین مسئله مهمی رو اینجا نباید مطرح کنی چون تاثیر میذارن روت. و راستشو بخوای اینقدر این قضیه مهمه که ارزششو داره مراجعه کنی به پزشک

روانپزشک خیلی سوالای بیشتری میپرسه تا مشکلت رو تشخیص بده. درباره طول دوره افسردگی یا شادی، درباره اینکه حالاتت دقیقا چطوریه در اون دوره‌ها، پرحرف میشی پرخواب میشی ولخرج میشی یا...