2777
2789
عنوان

خیانت + عکس از پیام هام

| مشاهده متن کامل بحث + 192080 بازدید | 1391 پست
خانم من صحبت های بین شما و اون خانم رو خوندم واقعا اینقدر زود قضاوت کردن درست نیست.  اون خانم ...

عزیزم احتمالا کامل نخوندی اتفاقا ایشون گفتن گاهی بدم نمیاد هوو داشته باشم و با هم دوست باشیم 

مامان خودم هم التماس بابام رو میکرد سرش،هوو بیاره 

اتفاقا دقیقا گفت هوو دوست داره  

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نفرين بدم مياد ولى اينجور زنها رو نفرين ميكنم كه بدترين بلاها سرشون بياد الهى بدترين دردها رو بگي ...

الهی امین 

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو
دخترم سه و نیم.  پسرم یک و نیم سالشونه

آخی عزیزم خیلی ناراحت شدم .خدا کمکت کنه .تو پاکی و لیاقتت آدم پاکه شاید خدا میخواد برات زندگی بهتری بسازه .خودت بسپار دست تقدیر .

خدا لعنت کنه هرچی مرد کثیف و خیانتکاره...

تعجب میکنن بعضیا چجوری میگن باید حواستون ب زندگیتون باشه 

اخه اینم شد زندگی ک هردم شوهرت رو بپایی...ادمی ک اهل خیانت باشه چ شل بگیری و گیر ندی چ گیر بدی اخرش کثافت کاریش رو داره 

پس فقطدعا میکنمیه مرد واقعی باهاتون باشه 

استارتر عزیزم🌷

میدونم که چه فشار عصبی بالایی داری تحمل میکنی

ولی به جای اینچیزا برو دنبال حقو وحقوقت خودت و راحت کن زندگیتو از نوبساز.مطمئن باش اینچیزا بیشتر دلشو میسوزونه 

ما هممون میدونیم کاری ک کرده اشتباه بزرگی بوده و یه روز پشیمون میشه.بزار اون روز بگه زن خودم ماه بود قدرشو ندونستم نه اینکه بگه اونم بددهن بود فلان بود خب؟میخوام بگم شخصیتتو ارزشتو حفظ کن.غرورت تنها چیزیه که الان داری.

امیدوارم یه روزی بیای همینجا به حال این روزات بخندی.از ته دلم برات دعا میکنم🌷

۴۳ چقدر چیز بوده که شوهرت اونو چسبیده .دو روزه تموم میشه از خواب بیدار میشه

دقیقا من حرف شما روزدم 

ما خودمون زنیم.هردوتامون انشالا که با اولین مرد زندگیمون داریم زندگی میکنیم .فرض کن خود من هرچقدم همسرم بد باشه و گیریم که لاشی باشم و ولش کنم برم با یکی دیگه.باز دلم همسرمو میخواد همون که بدجنسه بدذاته بداخلاقه.همون که دوسم نداشته همون که جوونیمو عمرمو پاش گذاشتم.مگه هوس چن روز دوام میاره.

استارتر عزیز تو الان خانواده ی اون مردی.به خدا اگه بتونه ولت کنه خیلی پسته

یعنی الانم با همین پیاما میتونه شکایت کنه؟ 

نه بابا هیچ غلطی با این پیاما نمیتونه بکنه چون صدای ضبط شده و پیامک اصلا مدرک حساب نمیشه برام اتفاق افتاده که میگم فقط اگه فحش ناموسی به کسی داده باشی یا تهدید به مرگ کرده باشی میتونه شکایت کنه الکی نترس

واقعا خوشحالم بالاخره ی زنیو دیدم که فهمید موندن و ساختن و تحقیر شدن با مردی که خیانت میکنه به بهونه بچه ها و آسیب طلاق میتونه آسیبش بیشتر از طلاق باشه !

مادری که آرامش نداره ! چجوری میتونه مادری کنه ؟ مادری که شاهد خیانت شوهرشه و بدنش شاهد کتک های شوهرش آیا میتونه مادر ی کنه ؟ مادر خوب مادر سالم و خوشحاله ! نه مادر افسرده و تحقیر شده ! 

زنی که سالم باشه و ازاد باشه  تحقیر نشه اونقدر قدرت داره که حتی اگه دو روز در هفته هم بچه هاشو ببینه میتونه تاثیر مثبت روشون بذاره و نذاره آسیب ببینن!

ايشالا درمان سرطان كشف بشه
شایدباورت نشه ولی گاهی بدم نمیاد یه هوو داشته باشم که باهم مثله دوتا دوست باشیم فقط به دو دلیل دوست ...

😂😂😂😂😂‌

خدا نصیبت کنه

یکی بیاد شبا توی بغل شوهرت حاااال کنه تو هم تو اتاقت صداشونو بشنوی و ...