2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2159267 بازدید | 91373 پست
خداروشکر که بهتری عزیزم. ❤️❤️به نظرم اول ترتیب ماهی ها رو بده😂😂بو نگیرن. بقیه شد شد، نشد نشد،ولش ک ...

ماهی رو شستم. اره. 

ولی کارای خونه  موند 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام روزتون بخیر ، من تقریبا یک هفته میخونمتون 

میخوام منم گزارش بدم تا انگیزه بگیرم برای انجام کارام

امروز پریود شدم روحی بهم ریختم، کارام که تا اخرشب باید انجام بدم مینویسم بعد شب تیک میزنم 

روبالشتی ها باید شسته بشن

خونه باااید جاروبرقی بشه

لباسای پسرم برن لباسشویی شسته بشن

ناهار سمبوسه درست کنم

عیادت مریض برم

اشپزخونه و مطبخ مرتب بشه 

راه پله جارو بشه خیلی کثیف شده دیگه

پسرم و ببرم کلاس زبان 

یه خرید کوچیک دارم

دکتر پوست بااید برم

به درس پسرم برسم 

فیلم و خواب 

چون پریودم نمیخوام زیاد خسته کنم خودمو 

سلام دخترا، صبح 10 بیدار شدم، بعد روتین صبحانه اماده کردم و خوردیم با پسرم. رخت خوابا جمع شد،بالش و رو تشکی پسرمو ریختم لباسشویی،لباسای قبلی جمع شدن رفتن تو کشوها،لباس پهن کردم. ابچکون خلوت شد،خونه رو مرتب کردم. سطل سرویسا و اشپزخونه و اتاق خالی شدن و شستمشون.یه مقدار ظرف از دیشب بود با ظرفای صبح شستم. یه مقدار گوجه شستم و رفت یخچال، پلو پختم،خورشت داشتیم. پسرمو حموم کردم، بالا و پایینو جارو زدم، الان میخوام یه سر برم خونه ی مادرشوهرم، شاید قبلش ظرفای نهارو بشورم. ❤️

بچه ها یه راهکار بگید من آنقدر تو پختن غذا تنبل نباشم 

نمیدونم چی بپزم تهش میرسه به اینکه از بیرون سفارش میدم ماهی چند میلیون پول غذا میدم و ناراحتم

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

بچه ها یه راهکار بگید من آنقدر تو پختن غذا تنبل نباشم نمیدونم چی بپزم تهش میرسه به اینکه از بیرون سف ...

بثاول باید با خودت قرار بزاری مثلا سه شنبه ها فقط غذا از بیرون  باقی روزا تحت هر شرایطی غذا از خونه 

من موقع پریودیم و اول هر ماه میرم بیرون  شمام برا خودت تاریخ مشخص کن 

بعد بشین یه لیست تهیه کن از رو همون پیش برو 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
سلام روزتون بخیر ، من تقریبا یک هفته میخونمتون میخوام منم گزارش بدم تا انگیزه بگیرم برای انجام کارام ...

سلام خوش اومدید 🌸🌸🌸

سلام امروز کلی کار باید انجام بدم مینویسم شب میام تیک میزنم سه بار لباسشویی روشن بشهظرفارو بچینم ماش ...

سلام امروز کلی کار باید انجام بدم مینویسم شب میام تیک میزنم 

✅️✅️✅️سه بار لباسشویی روشن بشه

✅️ظرفارو بچینم ماشین

✅️قابلمه هارو بشورم 

لباس هایی که خشک شده رو جمع کنم 

✅️سالن و آشپزخونه مرتب بشه 

✅️هال مرتب بشه 

❌️کل خونه جارو+گردگیری+ طی کشیده بشه(این خیلی زمان میبره)

✅️در کمدهای اتاق خودمون پاک بشه

❌️درب کابینت‌ها ها دستمال بشه 

✅️کشوهای زیر گاز مرتب بشه 

✅️برم دنبال بچه ها از مدرسه بیارمشون

✅️نهار بپزم 

✅️خیارشور درست کنم 

✅️پادکست گوش بدم

❌️✅️روتین پوستم رو انجام بدم

❌️فرشها رو برس بکشم موهاش جمع بشه 

✅️یخچال رو سرو سامون بدم 

❌️داروهام رو سر وقت بخورم

✅️بازیافت هارو بررسی کردم و گذاشتم ماشین که تحویل بدم

✅️از کل خونه فقط اتاق خودمون رو تونستم کامل تمیز و جارو و طی و گردگیری کنم

✅️به درس و تکالیف دخترم رسیدگی کردم

.

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بچه ها یه راهکار بگید من آنقدر تو پختن غذا تنبل نباشم نمیدونم چی بپزم تهش میرسه به اینکه از بیرون سف ...

هربار میخوای غذای بیرون بخری پولش رو بزار کنار طلا بخر 

اینستا پیج بازرس بهداشت رو دنبال کن دیگه کم پیش میاد سراغ غذای بیرون بری

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
سلام امروز کلی کار باید انجام بدم مینویسم شب میام تیک میزنم ✅️✅️✅️سه بار لباسشویی روشن بشه✅️ظرفارو ب ...

خدا قوت ♥️

تکلیف لباس های خشک شده رو معلوم نکردی هیچ تیکی نزدی اخه 

دقیقا مشکل منم هست . چون تفاهم غذایی هم نداریم هر کدوم یه سازی میزنیم خخخ بخاطر همین انتخاب غذا واقعا سخته. اگه هر چی می‌پختم ایراد نمی‌گرفتند بازم میشد کاری کرد ولی آخرش به نظرم راه حلش برنامه غذاییه‌ .اینجا هم بچه ها وقتی نوع غذا رو اعلام می‌کنند خوبه باز ایده میاد به ذهنمون

خدایا هزاران بار شکرت

خدا قوت ♥️تکلیف لباس های خشک شده رو معلوم نکردی هیچ تیکی نزدی اخه

هنوز روی بنده هوا سرد شده خشک نشدن صبح جمعشون میکنم و اگه خشک نشده بودن میزارم روی شوفاژ و بعد جمع میکنم 

تیکش رو یادم رفته ضربدر بزنم