2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2158620 بازدید | 91348 پست
افرین خانوم عرق نعنا چجوری درست میکنید ؟؟ حوصله کردید بگید ممنونم منم امشب شام نیمرو درست کردم بعدش ...

سلام عزیزم

دستگاه داره ،نعنا ها رو می‌ریزی داخلش با یکم آب و از اونور عرق نعنا بهت میده

ما کرمانیا به دستگاهش میگیم دیگ نیچه،سرچ کنی میبینیش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزمدستگاه داره ،نعنا ها رو می‌ریزی داخلش با یکم آب و از اونور عرق نعنا بهت میدهما کرمانیا به ...

چه جالب مرسی عزیزم 

شما کرمانی هستین بلدین قوتو چجوری درست میکنن؟؟؟

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤
چه جالب مرسی عزیزم شما کرمانی هستین بلدین قوتو چجوری درست میکنن؟؟؟

زنده باشید🥰

خودم بلد نیستم عزیزم اما هر نوعش رو بخواید میتونم برم و براتون ترکیباتش رو سوال کنم

زنده باشید🥰خودم بلد نیستم عزیزم اما هر نوعش رو بخواید میتونم برم و براتون ترکیباتش رو سوال کنم

ممنونم نه از اینترنت سرچ میکنم

گفتم شاید بلدین و فوت و فن داره بپرسم ازتون 

ممنونم وقت گذاشتین

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤

سلام قشنگا 

من بهتر شدم خداروشکر ۸۰ درصدش رفع شد 

۱۵ ساعت زیر دستگاه گرم کن بودم  فقط خوابیدم دیروز تا بهتر بشه چون ادم تو خواب ارومه و استرس نداره  بهتر میکنه درد رو 

امروزم 

همسرم صبح زود رفت ماهی خرید پاک کردن براش یه ماه بود ماهی نداشتیم از اون ورم از کسی که ماهی می خریدیم گفته امروز بار میاریم بیا (یه لگن بزرگ)  با مامانم رفت  مامانم یکی نگفت این ماهی رو لااقل ببرم خونه  بشورم این کمرش نابوده   دیروزم بهش زنگ زدم گفتم کمرم قفله دارم نابود میشم   دیروزم نیومد  🥲   

اونا رو باید بشورم    همسرم گفت نشور من میام میشورم اخه تا شب نمیاد  بو نمیگیره تو یخچال ؟ نمی خوام طعمش برگرده اخه ماهی قلقش اینه که چند ساعت حتی تو یخچال بمونه هم بد میشه انگار  منم ببینم اگر تونستم میشورم نتونستم میدم همسرم 

ابچکون خلوت بشه 

ظرفای ماشین خالی بشه 

ظرفای نشسته ها بره تو ماشین 

نهار درست کنم 

شام درست کنم 

پذیرایی مرتب بشه 

میز نهاز خوری مرتب بشه 

اتاق پسرم مرتب بشه 

اتاق خودم مرتب بشه 

مغازه صبح و عصر 

نمازا 

داروها 

نیم ساعت کتاب 

نیم ساعت پادکست 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام امروز کلی کار باید انجام بدم مینویسم شب میام تیک میزنم 

سه بار لباسشویی روشن بشه

ظرفارو بچینم ماشین

قابلمه هارو بشورم 

لباس هایی که خشک شده رو جمع کنم 

سالن و آشپزخونه مرتب بشه 

هال مرتب بشه 

کل خونه جارو+گردگیری+ طی کشیده بشه(این خیلی زمان میبره)

در کمدهای اتاق خودمون پاک بشه

درب کابینت‌ها ها دستمال بشه 

کشوهای زیر گاز مرتب بشه 

برم دنبال بچه ها از مدرسه بیارمشون

نهار بپزم 

خیارشور درست کنم 

پادکست گوش بدم

روتین پوستم رو انجام بدم

فرشها رو برس بکشم موهاش جمع بشه 

یخچال رو سرو سامون بدم 

داروهام رو سر وقت بخورم 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
سلام بر خانم های گل من فک کنم سه روزه با این تاپیک آشنا شدم خیلی خوشحالم از بودن در کنارتون 🥰شنبه ن ...

سلام عزیز 

زایمان کردی ان شالله ؟ 

اسمشو چی گذاشتی ؟ 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

سلام به عزیزانم که همه برای زندگیشون برنامه دارن😍☁️

آدم کیف میکنه تو جمع شماست

امروز دوشنبه

۱۱تا۱۲ نقد کردن مبالغ خرید+ فیلمبردار+ چای مشتری+ماشین لباسشویی +خیس کردن برنج و آماده کردن جوجه‌ها +نماز

۱۲تا۱ + نوشتن محاسبات پس انداز

۱تا۲ حمام+ معلم مدرسه+ ماشین لباسشویی

۲تا۶ برم دنبال بچه‌ها(دخترم دمپایی و دفترچه رو بیاره)+ ورزش‌پا پسرم+ شنیدن شیخ رمضانی ۴قسمت+ تماس با عمه+خرید کادو دوستِ دخترم+ مشق بچه‌ها+خرید گوجه 

۶تا۸ مرتب خانه+ جوجه کباب و برنج+ شام نان و پنیر + درست کردن ماکارونی+مرتب آشپزخانه

۸تا۹ استراحت( به هیچ وجه کار نمیکنم دیگه)

💎تجربه دیروز:

واقعا دیروز خسته شدم، اونقدر که دیگه نمیتونستم از جام بلند بشم. دیدم ای دل غافل! با اینکه باردارم، هیچکس تو کارای خونه کمکم نکرد! انتظاری هم نیست، همه اندازه من خسته بودن…

امشب تا ۸ شب کارام تموم شدن، شدن

نشدن، یعنی کار امروز نبودن، میفته برای فرداش.

خونه کمی نامرتب میشه، اما ایرادی نداره.

اما این‌که من خسته باشم و نتونم با همسرم و بچه‌هام بگم و بخندم، این بده.این خط قرمز منه⭕️

💎دیروز پولی که دخترم برای هدیه تولدش گرفته بود رو رفتیم براش طلا خریدیم.پولش خیلی خیلی کم بود، اما گفتیم در همون حد بهمون طلای شکسته بده.

برم امروز ببینم خدا چی‌میخواد برام❤️

سلام قشنگا من بهتر شدم خداروشکر ۸۰ درصدش رفع شد ۱۵ ساعت زیر دستگاه گرم کن بودم فقط خوابیدم دیروز تا ...

خداروشکر که بهتری عزیزم. ❤️❤️به نظرم اول ترتیب ماهی ها رو بده😂😂بو نگیرن. بقیه شد شد، نشد نشد،ولش کن😀😀