2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2153948 بازدید | 91134 پست
سلام سلام ♥️یه بار دیگه ماشین زدم پهن کردم جاروبرقی کردم کل خونه رو گردگیری کردم یه عالمه لباس شسته ...

سلام خدا قوت عزیزم😍من از تمیزی خونتون کیف کردم😍

سبد رو با چی رنگ کردین عزیزم؟

اتفاقا منم میخوام کشو پلاستیکی رو رنگ کنم، نمی‌دونم تمیز در‌میاد یا نه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به روی ماه همتون که روز جمعه دارید خونه زندگی رو سر‌و‌سامان میدید🤍

امر‌وز میخوام به امید و لطف خدا این‌کارا رو انجام بدم:

۱.برم انباری، لباسای زمستونی رو بیارم و بشورم🧥🧶

۲.بالکن رو تمیز کنم. 

۳.کشوهای توی بالکن رو بیارم👌

۴.کشوها رو تمیز بشورم، به عنوان جای سیب‌زمینی پیاز استفاده کنم🧅🥔 و از این طریق،حداقل ۲میلیون صرفه‌جویی کنم💎

ماه بعد و ماه بعدش، این دو میلیون رو برمیدارم برای پس اندازم🥳

۵.تمیز کردن کفش و گرفتن ناخن و داروی تقویتی برای اعضا خانواده هم که هر‌جمعه‌ انجام میشه

۶.برای شام خورش کرفس تو فریزر داریم، همون رو میل می‌کنیم.

۷.کار کردن زبان با پسرم در صورتی که تمایل داشت.

همینا برای امروزم عالیه✋

من دیروز بعد راهی کردن همسرم خوابیدم تا 9:30،بعدش ابچکون خلوت شد. کلی ظرف از شب قبلش بود شستم. بند خلوت شد. تا شدن لباسا، نهار خوردیم، یخچال نرتب شد،یه عالمه لباس با دست شستم. چند تا سفره شستم. لاک زدم، رفتم مهمونی اونجا هم ظرفارو شسم🥴🥴دیگه یادم نمیاد چکارایی کردم. فقط میدونم خیلی بدو بدو داشتم.

از صبح اومدم خونه ی مامانم. کار خاصی نکردم. یه نراسم ختم رفتم. حالم خوب نیست، حالا بعد شام برم خونه واسه ناهار شوهرم غذا درست کنم. 

قهوه‌ات را بنوش با آغوش باز سکوت را بپذیر آدم‌ها را جدی نگیر زندگی را سربار خودت نکن .

سلام سلام

روزتون بخیر

این دو روز آخر هفته کلا به بیرون گذشت و غیر از کارهای روتین و همیشگی کار خاص دیگه ای انجام ندادم.

یه تصمیم خیلی مهم گرفتم و با همسرم درمیون گذاشتم و ایشون هم موافقت کردن و اتفاقا کلی هم مشوقم شدن.

امروز کلی کتاب خوندم و بازی کردم با بچه ها.

الانم خونه مرتبه و دخترم خونه مامانم رفته ،با پسرم بازی کردیم.

شام ماهی گذاشتم بیرون یخش باز شه ،اگه همسرم حال داشته باشه کباب کنه اگه هم نه سرخش کنم.

در ادامه:

ظرفهای شام رو بشورم و خونه رو مرتب و تمیز تحویل هفته جدید بدم❤️

روزگارتون بر وفق مراد🥰