2777
2789
عنوان

*برنامه و راهکاربرای مدیریت کارهای خونه *

| مشاهده متن کامل بحث + 2153744 بازدید | 91128 پست
سلام دوستان صبحتون بخیر فکر نکنم اهمال کار تر از من تو این تاپیک وجود داشته باشه دقیق یادم نیست از ک ...

سلام خوش اومدی 

اول از همه باید بتونی از داشته هات لذت ببری و  موقعیت الانتو که تو این خونه هستی بپذیری 

بعد هر روز برای داشتن این خونه ای که داری که خیلی ها هم همون در ارزوی داشتنش هستن خدا رو شاکر باشی. هر روز 

بعد مثلا یه زمان مشخص بزاری برای کار کردن مثلا من ۷ تا ۹ و نیم 

یا ۲ تا ۴ و نبم همیشه تایم تمیز کردن و اشپزیمه یعنی سنگ بباره تو این تایم خونم 

شمام باید ساعت مشخص داشته باشی ۲ ساعت در روز اون تایم گوشیو می تونی بزاری تو کابینت بالا ی بالا شروع کنی 

یا تایمر بزاری رو دو ساعت 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
غذاهایی که پسرم می خوره کباب کوبیده ی مرغ / کباب کوبیده/ کباب دیگی/ پیتزا./ لازانیا(تشویقی) /سیب ز ...

مرسی مهربونم 

کالباس حونگی خودت درست میکنی یا از بیرون میخری؟؟.

اگه خودت درست میکنی ممنون میشم بهمون با جزئیات یاد بدی 

خواننده خاموش از سال ۱۳۹۰ ***   گل سرخ عزیز من به هر گلخانه ای باشی بدان رویای یک گلدان همیشه با تو خواهد بود.به دستت میسپارم چشمهای اشکبارم را.گل زیبای من ،باران همیشه با تو خواهد بود ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی مهربونم کالباس حونگی خودت درست میکنی یا از بیرون میخری؟؟.اگه خودت درست میکنی ممنون میشم بهمون ب ...

نه از بیرون می خرم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
اره تعطیل شدنش اصلا ایده جالبی نبودموافقم، میشه اونجا استارتش رو بزنیممیشه هم اینجا از کارامون بگیمد ...

دیگه کاری هست که شده ،و نظر اکثریت متاسفانه لحاظ نشد😐اگر دوست داشتین و بقیه،تو تاپیک مدیریت همین استارتر میتونیم فعالیت کنیم.

بقیه رو هم تگ کنیم 

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
دیگه کاری هست که شده ،و نظر اکثریت متاسفانه لحاظ نشد😐اگر دوست داشتین و بقیه،تو تاپیک مدیریت همین اس ...

لطفاً اینجا رو مثل اونجا شروع نکنید یا دفعه پنجاه صفحه می‌رفت جلو

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

سلام عزیزان☁️❤️

برنامه امروز من که امید دارم همونی باشه که خدا ازم انتظار داره💎

۱۰تا۱۱ آزمایشگاه ناشتا+ پیگیری مسئول شارژ محصولات+ استوری برای تخفیف+چمدان ها رو ببرم پشت ماشین+قرص+ تلفن به عمم+ مامانم به دخترم بگه دفترچه قهوه‌ای رو بیاره

۱۱تا۱۲ صبحانه، فاکتور طلا+ صحبت با فیلمبردار ها+ دیدن فیلم مالی+نماز

۱۲تا۱ فیلم مالی + برم آزمایشگاه دوباره

۱تا۲ نوشتن خرج تا دیروز+ تلفن به دوستای دخترم برای فردا

۲تا۳ نظم دادن به موارد بیمه ای+نویان پاسچر

۳تا۴ یخچال

۴تا۵ پیدا کردن دستور لقمه نان و پنیر در فر

۵تا۶ استقبال از بچه ها و وقت گذروندن باهاشون+۱ص قرآن 

۶تا۷ آماده بشیم بریم بیرون

۷تا۱۰با خانوادم باشیم

۱۱خواب

خدا جان ممنون از اینکه هستم

امروز به وقتم برکت بده، میخوام امروز که کار کمتری دارم، زندگی ای که بهم دادی رو بهتر لمس کنم. با بچه‌هام بگم و بخندم

با خانوادم مهربان باشم و خندان

سلام ما دیشب زود خوابیدیم و از هفت بیداریم 

امروز عروسی داریم💃

من و حلما رفتیم حمام 

رختخواب جمع شد 

ناهار بزارم 

لباسها اتو و آماده بشه 

کفش خودم و همسرم واکس زدن بشه 

از پنج کم کم آماده بشیم

لعنت به آقایون هولی که درخواست میدن

مرسس عزیزم رویا خانوم رو نخوندم در مورد چی هست ؟؟

سلام عزیزم

اگه تاپیک های گلبوته خانم رو خونده باشید با رویا بانو آشنایی پیدا می‌کنید.

ایشون راجع به تربیت فرزند و همچنین همسرداری بسیار ماهر هستن.

PDF تاپیک هاشون رو من پرینت کردم و چندماهی یبار میخونم ک تجدید شه.

سلام دوستان صبحتون بخیر فکر نکنم اهمال کار تر از من تو این تاپیک وجود داشته باشه دقیق یادم نیست از ک ...

سلام عزیزم 

خیلی خیلی خوش اومدی

همه ما روزهای خوب و بد رو داشتیم،مهه اینه درسی که بهمون دادن رو خوب یاد گرفته باشیم.

من توی سه ماه سه تا عزیز از دست دادم و با توجه به شرایط قبل،افسردگی اومد سراغم علی رغم تلاش‌های همسرم برای حفظ رابطمون، تصمیم گرفتم زندگی مشترکم رو تموم کنم. 

اما تنها بچه هام بودن که ضربه میخوردن و آب میشدن.

دکتر رفتم و مدتی دارو خوردم و الان حدود یکسالی میشه که خیلی بهترم.

عزیزم اینا رو گفتم ک بهتون انگیزه بدم ،من توی منجلاب فکر و افسردگی حتی چندبار فکر خودکشی اومد توی سرم . ۱۰ کیلو توی سه ماه کم کردم و هیچی ازم نمونده بود.

از خدا یاری بخواه، خودش گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را.

بیا اینجا و برامون صحبت کن

انگیزه بده بهمون

اگه بچه داری سعی کن باهاش وقت بگذرونی

ب این فکر کن که خیلیا آرزوشونه یدونه اتاق از خودشون داشته باشن ،با این وضعیت گرونی الان کسی ک خونه از خودش داره باید کلاهش رو بندازه بالا.

ناشکری نکن فداتشم.

راستی چندتا گل طبیعی ترجیحا پتوس توی خونتون نگه دار ،خیلی به خونه نشاط میده،خونه ما از همه جاش پتوس آویزونه😄

منتظر گزارش‌های قشنگت هستیم.

سلاممم،امروز صبح زود همسرمو راهی کردم،دوباره خوابیدم تا 11.بعد بیداری و روتین، تا چای اماده شه تلفنی با مامان و بابام حرف زدم. صبحانه خوردیم جمع کردم. رخت خوابا جمع شد. بند خلوت شد رفتن تو کشو. خونه رو مرتب کردم. برنج واسه ناهار و شام شستم. سالاد درست کردم. بورانی درست کردم. ظرفای سام رو اوردم دم دست. یه سری گوجه پوره شد و املت درست کردم. یه عالمه ظرف شستم. پلو پختم، گردگیری کردم. غذامونو خوردیم. برم سراغ بقیه ی کارا. 

سلام من دارم میرم دکتر 

بچه ها دعا کنید این سری پسرم  با یه  دارو مشکلش حل بشه 

خدا یه راه حلی تو فکر دکتراش بندازه  

که هم خودش نجات پیدا کنه هم ما  خودش میگه دیگه خجالت میکشم اینقدر دفتر رفتم 

الان یه هفتست زنگای اخر میاد خونه 

خونه خوبه  ولی مدرسه ناجوره میترسیم یه بلایی سر بچه ی مردم بیاره 

سلام من دارم میرم دکتر بچه ها دعا کنید این سری پسرم با یه دارو مشکلش حل بشه خدا یه راه حلی تو فکر ...

سلام عزیزم

ایام شهادت حضرت زهرا ست از مادرم حضرت زهرا میخام که انشاالله مشکل گل پسرتون به زودی بر طرف بشه 

قد 165 ... وزن اولیه 80 😢 ... وزن هدف 68💪 من می توانم