2777
2789
عنوان

هزینه های نینی دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 4214 بازدید | 168 پست

منم چهارساله ازدواج کردم

من و همسرم دو شیفت صبح ۸تا شب۱۰ کار کردیم

شبا خسته غذا و خواب

ن زندگی .ن مهمونی هیچی

فقط گفتیم یکم جلو بیفتیم تا بتونیم بچه بیاریم

ن تنها جلو نیفتادیم دیدیم کار پوچیه.روز ب روز همه چی گرون تر و موفقیتی درکار نیست

الان اگر بچه می اوردم سه سالش بود

گفتیم دیگه سالی دیگه بچه بیاریم

ک خدا گفت اگر شمایید اونم میترسید و نمیارید و ناخواسته باردار شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان با بیمه تامین اجتماعی و مراکز دولتی میرم مناسب تره و خداروشکر مشکلی پیش نیومده .ان شاء الله ...

وای خدا رو شکر! ایشالا همینطوری بمونه و به سلامتی نینی بیاد پیشتون 😍 

برای من و بقیه مامانای آینده هم دعا کنید که تو این اوضاع بد اقتصادی بتونیم بارداری کم خرج و سالمی داشته باشیم 😊

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤
منم چهارساله ازدواج کردم من و همسرم دو شیفت صبح ۸تا شب۱۰ کار کردیم شبا خسته غذا و خواب ن زندگی .ن ...

آخی 😂😍

آره واقعا آدم هرچی صبر میکنه انگار داره بدتر میشه! من که ترجیحم اینه طلاهایی که سر ازدواج بهم دادند رو بذارم برای خرج نینی و بعد کار کنیم به جاش بخریم، اونجوری حداقل آدم نتونه به جاش بخره هم میگه فدای یه تار موی نینیم، ولی هی کار کنی و هی نینی آوردن سخت تر بشه فایده نداره... 😑

درسته من برای بچم اول پمپرز گرفتم. بعد مولفیکس گرفتم بعد کردمش مای بیبی😊😊😊ارزونتره

من که از همین الآن که حتی اقدامی هم نیستم میگم به جز بعضی وقتا، به روش سنتی عمل خواهم کرد 😅

عزیزم بستگی به نوع بارداریت داره، من بارداری پر خطری دارم که پیش بینی نشده بود، دوبار آنومالی اسکن ر ...

عزیزم... ایشالا خدا کمک کنه و نینی به سلامت بیاد و برکتش زندگیتون رو پر کنه 😍😊

ممنون از راهنمایی و دعای قشنگتون 😊🙏

سیسمونی ام خانواده ام زحمت میکشن

هرچی ام کم بود و دوست داشتم بعدا ب شرایطش و نیازش کم کم میخریم

من دوس دارم ب سن بچه ام ی چیزایی براش بخرم.که خوشحال بشه و لذتشو ببره ک بعدا ب هرچی دست زد .نگم نمیخواد اینو داری

اگر همه چی داشته باشن ک دل زده و حتما خواسته ها بزرگ تر خواهند داشت و سخت میشه

سیسمونی ام خانواده ام زحمت میکشن هرچی ام کم بود و دوست داشتم بعدا ب شرایطش و نیازش کم کم میخریم من ...

آره واقعا. منم بچگی خیلی خوب اسباب بازی هامو تمیز نگه داشتم، همیشه میگم اسباب بازیا خودمو میذارم براش هروقت بزرگ شد هرچی خواست براش میخرم. فقط لباس و وسایل خوابه که از الآنم خیلیاشو خریدم 😅

آره واقعا. منم بچگی خیلی خوب اسباب بازی هامو تمیز نگه داشتم، همیشه میگم اسباب بازیا خودمو میذارم برا ...

خیلیم عالی

ان شاء الله هرچه زودتر بچه سالم و صالح و البته بی دردسر  

من قبل ازدواج آتیه سازان حافظ بودم جدی دیگه دارو و آزمایشگاه رو حذف کرده?هبچ دارویی رو نمیده حتی بیم ...

بیماران خاصو نمیدونم عزیزم،، ولی آزمایشهای مربوط ب بارداری و داروهاشو نداد گف دیگه شامل نمیشه😐

خدایا شکرت❤
من از شما پرسیدم هزینتون توی بارداری تا الآن حدودا چقدر شده یا نه؟ 😅 اگر نپرسیدم الآن میپرسم 🙈

والا من دوهفتس متوجه شدم باردارم فقط 150خرج شده تا الان شنبه سونودارم 60تومن

والا من دوهفتس متوجه شدم باردارم فقط 150خرج شده تا الان شنبه سونودارم 60تومن

ای جان، مبارک باشه 😍

سونو با بیمه میشه ۶۰ تومن یا آزاد؟