2777
2789
عنوان

هزینه های نینی دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 4229 بازدید | 168 پست
یعنی دقیقا ودقیقا مثل خودم..فکرنمیکردم بارداری انقد دست وپاگیرباشه الان 7هفته هستم

من از شما پرسیدم هزینتون توی بارداری تا الآن حدودا چقدر شده یا نه؟ 😅 اگر نپرسیدم الآن میپرسم 🙈

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤

زهرا جان فک نکنم هیچکی دقیق بتونه بهت بگه که ماهانه چقدر خرج میشه،چون واقعا دقیق حساب کردنش سخته،شما توی نت سرچ کن چندتا سونوی ضروری هست و چنتاازمایش ضروری،اونا رو برو قیمت بپرس ازهرجا که خودت میدونی بهتره ،قرص کلسیم و اهن و پریناتال وفولیک اسید هم ضروریه اینارم ازداروخونه بپرس،ویزیت دکترروهم باتوجه به سونوها و ازمایشها حساب کن،این میشه حداقل هزینه بارداری درشرایط نرمال بدون هیچ مشکل خاصی،ببین ازپسش برمیای یانه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره منم خیلی وضع روحیم داغون شده... هر وقت شوهرم میگه نه تا چند روز افسردم تا دوباره به کم خودمو سر ...

اره میتونی تاحدودی صرفه جویی کنی،مثلا ازاول مارک گرون پوشک نگیربرای نی نی تاعادت نکنه،

زهرا جان فک نکنم هیچکی دقیق بتونه بهت بگه که ماهانه چقدر خرج میشه،چون واقعا دقیق حساب کردنش سخته،شما ...

آره اونو یه بار حساب کردم. هزینه ای که تئوری و بدون بیماری ها بدست آوردم برای بارداری و دو سال اولش روی هم رفته ده پونزده تومن میشه. اینو از پسش برمیام چون طلاهام برام اهمیتی نداره بفروشم تا اوضاع کار شوهرم درست بشه. ولی اینجا همه میگند خیلی خرج میشه میگم حتما چیزیو از قلم انداختم...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه روزي شو با خودش مياره لازم نيست تو مخارج انقدر سختگيرانه رفتار كنيم

دقیقا منم همین فکر رو میکنم... ایشالا کوچولوی شمام به سلامت بیاد و با برکت زندگیتونو پر کنه 😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره اونو یه بار حساب کردم. هزینه ای که تئوری و بدون بیماری ها بدست آوردم برای بارداری و دو سال اولش ...

من اگه پسرم اجازه بده سر فرصت پروندم هنوز هست کامل نگاه میکنم بهت خبر میدم توی همین تاپیک .

اگه بچه نداری...حتما بچه دار شو...هرآنکس که دندان دهد نان دهد..من خودم عین تو میترسیدم از بچه دارشدن ...

ای جان 😍 خدا حفظش کنه 😊

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من اگه پسرم اجازه بده سر فرصت پروندم هنوز هست کامل نگاه میکنم بهت خبر میدم توی همین تاپیک .

ممنونم 🤗

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اکثر بیمه تکمیلیا دارن ورشکست میشن مال ما آتیه ساززان حافظ بود ، دیگه آزمایشارو پولشو نمیده، دارو رو ...

من قبل ازدواج آتیه سازان حافظ بودم جدی دیگه دارو و آزمایشگاه رو حذف کرده?هبچ دارویی رو نمیده حتی بیماران خاص?

خدایا تو بساز...خودت بسازی قشنگ تره❤🤩🙃🙏
قبول دارم، همسرمم همیشه همینو میگه، اما من میگم نهایتا خدایی نکرده مشکلی پیش اومد طلاهامو میفروشم، آ ...

به نظرم منم اقدام کن الان سنت مناسبه بیکارم هستی پس چی بهتر از یه نی نی کوچولو فقط باید مدیریت کنین زندگیتون رو

عزیزم بستگی به نوع بارداریت داره، من بارداری پر خطری دارم که پیش بینی نشده بود، دوبار آنومالی اسکن رفتم و آمینوسنتز و ... و الآنم وزن جنین کمه هر هفته چند صد تومان پول سونوهام میشه ( سونو بیوفیزیکال و nst و داپلر)، بخاطر شرایطم هر یکی دو هفته آزمایش دارم، پول ویزیت دکتر هر هفته، هر هفته شوهرم باید مرخصی بگیره، استراحت مطلق، خورد و خوراکت باید خوب باشه، ماهی چند صد تومان پول داروهامه، کلی هزینه لباس و پوشاک و پتو و .... نوزاد، لباس بارداری برا خودت

ولی کلا خدا روزی رسونه، مشکلات که تمومی بشو نیست، هر چی سن بالاتر می‌ره مشکلات برا بارداری هم زیاد میشه، انشاالله هر چی صلاحه برات پیش بیاد و موفق باشی😊

خب اگر پوشک رو حذف کنم و کهنه بذارم، بجز شیر خشک چیا میشه؟ لباس و وسایلو که مامانم میده. دوا دکترش و ...

خوب فرق داره. من تا یه ماه هرروز ۳۰ تومن جگر و گوشت برام میاورد شوهرم. بعدشم آبمیوه و اینا برای شیر.

البته اینا چیزاییه که میشه ازش گذشت.

در کل ولی بچه واقعا به زندگی برکت میده😍😍😍خصوصا اگه دخمل باشه😋😋😋😋😋😋

هرچی برای تپل شدن و باهوش شدن نوزاد بلدید بهم بگید خدا خیرتون بده
اره میتونی تاحدودی صرفه جویی کنی،مثلا ازاول مارک گرون پوشک نگیربرای نی نی تاعادت نکنه،

درسته من برای بچم اول پمپرز گرفتم. بعد مولفیکس گرفتم بعد کردمش مای بیبی😊😊😊ارزونتره

هرچی برای تپل شدن و باهوش شدن نوزاد بلدید بهم بگید خدا خیرتون بده
ممنونم 🤗

سلام عزیزم

هزینه تقریبی هیچ کس نمیتونه برات حساب کنه

ولی اگر بخواب بچه بیاری.الان شوهرت راضی بشه و بیاری بهتر از فرداس

چون اوضاع روز ب روز ن تنها بهتر نمیشه .بدترم میشه

اگر الان بدنت سالم و تنت ان شاء الله سلامته الان بچه بیاری بهتره تا بعدا خدایی نکرده بدنت بهم بریزه و خرج و دارو بدتر بیفته رو دستت

امیدت ب خدا باشه .خودشم ان شاء الله کمک میکنه

امسال ن .چندسال دیگه ک بلاخره دلت بچه میخواد

الانم جوون تری تحمل و توانت بهتره تا بعدا ک سن و اختلافتم با بچه زیادتر بشه و همدیگرو درک نکنید