2777
2789
عنوان

هزینه های نینی دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 4214 بازدید | 168 پست
من تا الان ۲ تومن هزینه دکترم شده بجز خورد و خوراک ولی واقعا برکت میاره

وای ۲ تومن؟ بیمه هم هستید؟ میشه بگید شامل چیاست؟

خدا رو شکر، ایشالا خیرش رو ببینید 😊

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم در آستانه ۲۴ سالگی هستم سه ساله ازدواج کردیم. دل منم بشدت نینی میخواد.

پس مثل همیم. من که صبح تا شب دارم شوهرمو میپزمش 😂😭

وای ۲ تومن؟ بیمه هم هستید؟ میشه بگید شامل چیاست؟ خدا رو شکر، ایشالا خیرش رو ببینید 😊

بیمه تامین اجتماعی ام هر دفعه ویزیت ۵۰ سونو ۶۰ دکتر غددم ۵۰ آزمایشش ۴۰ آزمایشات بعد از فهمیدن بارداری ۱۰۰ ان تی و غربالگری اولم ۴۵۰ 

پسرم همه دنیام 😘💋💕

نمیدونم چرا از هزینه نمی ترسم وضع مالیمون معمولیه اما ب شدت اعتقاد دارم ب روزی.ته دلم قرصه.و همینطور خودمم راحت میگیرم در مورد لباس و سیسمونی و این چیزا.اما هزینه های دکتر و تغذیه خیلی خیلی واجبه و باید باشه

بیمه تامین اجتماعی ام هر دفعه ویزیت ۵۰ سونو ۶۰ دکتر غددم ۵۰ آزمایشش ۴۰ آزمایشات بعد از فهمیدن باردار ...

آهان. ممنونم که گفتید 😊🙏❤

نمیدونم چرا از هزینه نمی ترسم وضع مالیمون معمولیه اما ب شدت اعتقاد دارم ب روزی.ته دلم قرصه.و همینطور ...

ای جان ایشالا که شما هم زودی مامان بشی 😊

آره هزینه هاش واحبه و زیاد. من نشستم حساب کردم یه بارداری سالم یه چیزی حدود پنج میلیون هزینه داره. بجز سیسمونی و خورد و خوراک خوب و اینا... 😑

ای جان ایشالا که شما هم زودی مامان بشی 😊 آره هزینه هاش واحبه و زیاد. من نشستم حساب کردم یه بارداری ...

آره دیگه بهرحال همه چی گرون میشه که ارزون نمیشه من میگم اگه پارسال بچه دار میشدیم واقعا به صرفه تر بود.

آره دیگه بهرحال همه چی گرون میشه که ارزون نمیشه من میگم اگه پارسال بچه دار میشدیم واقعا به صرفه تر ب ...

دقیقا! 😐 من الآن وقتی یکی رو تو خیابون میبینم که داره جهیزیه میخره انقدر حرص میخورم که تو این گرونی چقدر اذیت میشند آخه؟؟ بعد یادم میفته خودم هنوز چقدر هزینه جلومه و چه کارایی رو که اگر زودتر کرده بودم چقدر راحت تر بودم میبینم یکی باید حرص خودم رو بخوره 😂

دقیقا! 😐 من الآن وقتی یکی رو تو خیابون میبینم که داره جهیزیه میخره انقدر حرص میخورم که تو این گرونی ...

آره من الان دوستای مجردم غصه جهیزیه دارن ب ما میگن خوشبحالتون زودتر عروسی کردید. امسال بچه دار نشیم دو سال دیگه ده برابر باید هزینه کنیم.

آره خب شرایط زندگی آدما خیلی فرق داره. حتی اجاره خونه شهرا مختلفم زمین تا آسمون فرق داره. ۴۰۰ پوشک ح ...

والا انقدر که شما گفتی اگر این نشه اگر اینو نخواد فکر کنم بهترین گزینه عروسکه بخری چون خرجی نداره

نمیدونم چرا از هزینه نمی ترسم وضع مالیمون معمولیه اما ب شدت اعتقاد دارم ب روزی.ته دلم قرصه.و همینطور ...

اتفاقا منم به روزی بچه اعتقاد دارم اصلا باورم نمیشه بعضی وقتا از کجا میرسه مطمئنم کار خداست سیسمونی هم نمیذارم مامانم بگیره بااینکه وضع مالیش خوبه ولی خودم ساده و ارزون برمیدارم مگه چندوقت استفاده میکنه زود همه چیز کوچیک میشه براش

پسرم همه دنیام 😘💋💕
والا انقدر که شما گفتی اگر این نشه اگر اینو نخواد فکر کنم بهترین گزینه عروسکه بخری چون خرجی نداره

به این کار میگند صرفه جویی. من چیز خاصی رو حذف نکردم. پوشک رو گفتم حذف میکنم از روش سنتی استفاده میکنم، دکتر هم گفتم میرم بیمارستان تامین اجتماعی تا بیشتر هزینه هام حذف بشه.

توی اوضاعی که جامعه با خرجا و توقعاتش زندگی رو برای جوونا سخت کرده، یا باید از آرزوهات دست بکشی یا باید با تحمل یه سری سختی بهشون برسی. 😊

به این کار میگند صرفه جویی. من چیز خاصی رو حذف نکردم. پوشک رو گفتم حذف میکنم از روش سنتی استفاده میک ...

ببین بچه که مریض بشه دیگه اعصاب تامین اجتماعیو نوبتاشو نداری مجبوری ببری مطب اکثر این دولتیام که بعد زایمان میزنن ادمو جر وا جر میکنن

من خودم ۲۵ سالمه ۳ ساله ازدواج کردم بخاطر همین مخارجش میترسم بیارم چون عین شما میگم صرفه جویی کنم ولی همیشه نمیشه اگر زردی دلشت رفت تو دستگاه چی هزینش خدا تومنه که بیمارستانای تامین اجتماعی ندارن ویتامین و مکملم نمیشه نداد من خودمم بد غذام میدونمم بعد بارداریمم اهل این نیستم همه چی بخورم شیرم مقوی باشه اجبارا شیر خشک باید بدم

واقعا بچه خرج داره