2777
2789
عنوان

هزینه های نینی دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 4214 بازدید | 168 پست
در آستانه ی ۲۴ سالگیم. ۲ سال و خورده ای ازدواج کردیم.

به نظرم تا ۶ ماه یه سال دیگه فرصت داری بعد اقدام کن ...دیگه خیلیم نزار دیر بشه چون اگه یه وقت مشکل داشته باشی زودتر پیگیر بشی

خداياااي من شکرت بابت کنجدم    ...خانوماي گل واسه سلامتش یه صلوات بفرستين
قبول دارم، همسرمم همیشه همینو میگه، اما من میگم نهایتا خدایی نکرده مشکلی پیش اومد طلاهامو میفروشم، آ ...

هیچی نباشه پول پوشک ماهی ۳۰۰ تومن میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم تا ۶ ماه یه سال دیگه فرصت داری بعد اقدام کن ...دیگه خیلیم نزار دیر بشه چون اگه یه وقت مشکل د ...

خودمم خیلی میترسم مشکل داشته باشم... چون تنبلی تخمدانم داشتم، درمان کردم ولی بار آخر دکتر بهم گفت باید نینی بیاری 😢

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤

علاوه بر چیزایی که دوستان گفتن خدا نکنه تو بارداری دیابت و فشار و اینجور چیزا ام پیش بیاد دیگه نور علی نور میشه .... هزینه مطب جدا دارو و ازمایشم که وحشتناک

خیلی دلتنگ توام .... نمیخوای برگردی ؟؟
قبول دارم، همسرمم همیشه همینو میگه، اما من میگم نهایتا خدایی نکرده مشکلی پیش اومد طلاهامو میفروشم، آ ...

دوران باردادی میدونم خیلی خرج داره هر ماه ویزیت دکتر

چند ماه یکبار سونو و دو تا غربالگری داره

زایمات دولتی پولی نمیشه اما خصوصی زیاده

بعدشم اگه بچه خوب باشه میمونه لباس و پوشک

خودمم خیلی میترسم مشکل داشته باشم... چون تنبلی تخمدانم داشتم، درمان کردم ولی بار آخر دکتر بهم گفت با ...

اگه بچه نمیارین به شوهرت بگو برین جنین فریز کنین که بعدانا اگه دیر خواستین خیالت راحت باشه بابت بچه دار شدن

علاوه بر چیزایی که دوستان گفتن خدا نکنه تو بارداری دیابت و فشار و اینجور چیزا ام پیش بیاد دیگه نور ع ...

من فشارم رفت بالا تو ۳۳ زایمان کردم ۱۰ تومن پول دستگاه بچه ۵ تومن زایمان خودم 

اگه بچه نمیارین به شوهرت بگو برین جنین فریز کنین که بعدانا اگه دیر خواستین خیالت راحت باشه بابت بچه ...

خوب خوده این کلی هزینه داره همون بچه بیاره بهتره 

اگه بچه نمیارین به شوهرت بگو برین جنین فریز کنین که بعدانا اگه دیر خواستین خیالت راحت باشه بابت بچه ...

خرجش خیلی نیست؟ 🤔

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤