2777
2789
عنوان

هزینه های نینی دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 4214 بازدید | 168 پست

هر کی میگه اون که دندون داد نان هم داد کاملا چرته

این حرفا رو باید کلا از ذهن ریخت دور حالا یه اتفاقی از بین ۱۰۰ نعر برای ۱ تفر میفته رو نباید ادم پای این جمله ها بنویسه

وگرنه این همه بچه گدا سر چهار راه هااا چین یا این همه بچه که از سوتغذیه مردن یا مریضن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه تاالان نزدیک دو تومن خرج کردم برا آزمایشاو سونوگرافیا وهزینه ویزیتو دارو حالا ۳ماهم مونده به زایمان وهزینه عملو بیمارستانم ک هیچ

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

اتفاقا بچه کوچیک خیلی بیشتر خرج داره ..وقتی دو شه ساله بشه دیگه غذای خودتون و میخوره یه لباس میخواد ...ولی وقتی باردار میشی همش هزینه تا به دنیا اومدن و همش تو اوایل دکتر و پوشک و شیرخشک و لباسم دم ساعت باید بگیری هی کوچیک میشه 

خداياااي من شکرت بابت کنجدم    ...خانوماي گل واسه سلامتش یه صلوات بفرستين
اول خودتو بیمه تکمیلی کن بعد برو اقدام که ویزیت دکترا و قیمت دارو و ویتامین و سونو ... سرساااااام او ...

من الآنم بیمه تامین اجتماعیم. همه دکترامو رایگان میرم. دندونپزشکی و زنان و همه چی... مثلا چقدر هزینس بدون بیمه؟ شما تجربشو دارید؟

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤
خب مثلا چقدر؟ مگه استراحت مطلقم هزینه داره؟ من الآنم استراحت مطلقم یه جورایی 😅 از شدت نینی خواستن د ...

اره دیگه باید یکی بیاد خونت غذا بپزه خونه تمیز کنه غذا از بیرون بخری

نوزاد مریض شه لبلس وسیله

تغذیه بارداری اجیل باشه

خلاصه هزینه رو داره

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
خب مثلا چقدر؟ مگه استراحت مطلقم هزینه داره؟ من الآنم استراحت مطلقم یه جورایی 😅 از شدت نینی خواستن د ...

بله که داره 

کسی که استراحت مطلق میشه نباید جز دستشویی رفتن از جاش پاشه خونه رو کی تمیز کنه کی غذا درست کنه کی خرید کنه و کی بشوره

اینجا پر استراحت مطلقی تو تاپیکا هستن ازشون بپرس بهت میگن

احساسی فکر نکن و خودخواه نباش

شما شاید الان فقط نیازت بچه س

اما بچه نیازش فقط مادر نیست

دوران بارداری و سونو و چیزای پزشکی بماند

پوشک و سیسمونی هم هیچی

شما خودت باید تو دوران بارداری خیلی تغذیه عالی داشته باشی

دوران شیردهی که فک میکنی تو هزینه کمک میکنه چون بچه شیر خودتو میخوره اتفاقا برعکسه باید خیلی تقویت بشی که بچه شیر مقوی بخوره

نوزاد خیلی مریض میشه و دکتر و اینا هزینش بالاست

به جزئیات بیشتر فکر کن عزیزم

من به عنوان یک مجرد نظر میدم و نظرمم کاملا شخصیه. مجبور نیستید افکارتونو به کسی که نظرش مثل شما نیست تحمیل کنید. آدما قدرت تشخیص دارن
من الآنم بیمه تامین اجتماعیم. همه دکترامو رایگان میرم. دندونپزشکی و زنان و همه چی... مثلا چقدر هزینس ...

با تامین اجتمایی رایگان میری؟منم تامین اجتماییم😐پس چرا من واسه هر دفعه خداتومن هزینه میکنم

بچه واقعا برکت میاره از وقتی که حامله شدم از در دیوار برام میاد حقوق شوهرم سروقت شده خونه خریدیم زمی ...

آره واقعا منم فکر میکنم همینطوره. من یه بار برکت ازدواج رو تو زندگیمون دیدم واقعا. اصلا زندگی هردومون از این رو به اون رو شد. الآنم شوهرم بنده خدا خیلی کار میکنه کاراش نمیشه. همش بهش میگم یه بچه بیار ببین برکتش زندگیتو راه میندازه فکر میکنه شوخی میکنم 😅

من الآنم بیمه تامین اجتماعیم. همه دکترامو رایگان میرم. دندونپزشکی و زنان و همه چی... مثلا چقدر هزینس ...

احتمال همه چیزو باید داد

خدایی نکرده بچه نارس بدنیا میاد یا زردی بالا و باید بره تو دیتگاه  همون شبی چقدر هزینه میخواد

قدیم اصلا فکر این چیزا نبودن که ۱۰ تا ۱۰ میوردن

الان مادرا برای بچه ها ارزش قائل و رو فکر وارد دنیاشون میکنن

احتمال همه چیزو باید داد خدایی نکرده بچه نارس بدنیا میاد یا زردی بالا و باید بره تو دیتگاه  هم ...

قبول دارم، همسرمم همیشه همینو میگه، اما من میگم نهایتا خدایی نکرده مشکلی پیش اومد طلاهامو میفروشم، آدم پس انداز رو گذاشته واسه روز مبادا دیگه... ولی یه نینی تو حالت معمولی مثلا چقدر هزینشه؟