2777
2789
عنوان

هزینه های نینی دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 4214 بازدید | 168 پست
من فشارم رفت بالا تو ۳۳ زایمان کردم ۱۰ تومن پول دستگاه بچه ۵ تومن زایمان خودم 

من خودم تیروئید بارداری داشتم هر ماه علاوه بر زنان باید دکتر غددم میرفتم و هر ماه هم ازمایش تیروئید میدادم ... چند بار حرکت بچه رو حس نمیکردم ان اس تی دادم ... واقعا بارداری هزینه داره ... بچه هم که دنیا بیاد اونم هزینه های خودش ...

خیلی دلتنگ توام .... نمیخوای برگردی ؟؟
خب نمیشه بیشتر وقتا کهنه کرد؟ واسه سلامتیم میگند بهتره حتی...

کهنه ام خیلی فرقی ندازه بالاخره پارچه و مشما میخواد هر دفعه مایع میخواد بشوری میدم پول آب و اینا بدی در کل باید حساب کنی ماهی ۳۰۰ برای بچه کنار بزاری ممکنه بچه بیاری سینه نگیره یا شیرت نیاد باید ماهی ۱۰ تا شیر بخری میشه همین به هر حال هزینه داره ولی اقدام کن فک نکن همین الان بچه دار میشی چون تنبلی داشتی میگم

خداياااي من شکرت بابت کنجدم    ...خانوماي گل واسه سلامتش یه صلوات بفرستين

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ماهی ۷ بسته پوشک حساب کن اگه مای بیبی هم بخوای بگیری میشه ۱۶۰ تومن. تازه سایز یکش. هرچی بزرگتر بشه گرونتر میشه.

ماهی ۲۰۰ هم شیرخشک.

لباس و دوا و دکتر هم بماند . خرج خودتم بماند.

الان نخود من ۲ ماهشه با سیسمونی خعلییییی ساده تا الان ۱۵ تومن خرج شده براش

هرچی برای تپل شدن و باهوش شدن نوزاد بلدید بهم بگید خدا خیرتون بده
باتامین اجتماعی چطور رایگان میری؟؟

یه سری بیمارستان ها هست مال تامین اجتماعیه. ویزیت و عکس برداری و دارو و همه چیز رایگانه. من شوهرم عکس دندون گرفت، دندونشو کشید و پر کرد و جرم گیری کرد، من خودم مرتب ویزیت میرم، همش رایگان.

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤
یه سری بیمارستان ها هست مال تامین اجتماعیه. ویزیت و عکس برداری و دارو و همه چیز رایگانه. من شوهرم عک ...

کجایی ..تو تهران که خیلی شلوغه و خیلی جالب نیس ...اگه میخوایی بچه دار بشی خودتو بیمه تکمیلی کن خیلی خوبه دکتر چیزارو میده تا ۸۰.۹۰ درصد

خداياااي من شکرت بابت کنجدم    ...خانوماي گل واسه سلامتش یه صلوات بفرستين
عزیزم ماهی ۷ بسته پوشک حساب کن اگه مای بیبی هم بخوای بگیری میشه ۱۶۰ تومن. تازه سایز یکش. هرچی بزرگتر ...

خب اگر پوشک رو حذف کنم و کهنه بذارم، بجز شیر خشک چیا میشه؟ لباس و وسایلو که مامانم میده. دوا دکترش و خورد و خوراک من ماهی چقدر میشه تقریبا؟ البته تامین اجتماعی متخصص اطفالم داره که بتونم رایگان برم...

کجایی ..تو تهران که خیلی شلوغه و خیلی جالب نیس ...اگه میخوایی بچه دار بشی خودتو بیمه تکمیلی کن خیلی ...

اصفهانم. اینجا نوبت گرفتنش فقط سخته که سر ساعت بری تو سایت نوبت هست. بیمه تکمیلی چجوریه؟ بلد نیستم 🙃

شورت آموزشی با پوشک قابل شستشو فرق میکنه..توی تل گرام کانال داره سفارش میدی ۲روزه برات میاره

کانالشو به منم میدین؟ 

این نگاه تو از دور ولی خیلی خرج داره. داروهاش گرون. شیر خشک‌گرون. پوشک گرون. حداقل با اوضاع  ال ...

ماهی ۵۰۰ رو با پوشک و پزشک میگید؟ چون من اونا رو میخوام حذف کنم هزینشو... میدونید اینجوری حدودا چقدر میشه؟

در اینکه بچه روزی خودشو داره هیچ شکی نیس،، اما اگه شرایطط اوکی بچه دار شو عزیزم ،،

من با اینکه قبل بارداری هیچ مشکلی از نظر سلامتی نداشتم ولی بعد بارداری استراحت مطلقم و تا الان ک ۳ ماهه باردارم و بیمه تامین اجتماعی داریم حدود یک و دویست هزینه کردم فقط واسه دارو و آزمایشو دکتر حالا سونو مرحله دومم مونده،، ب جز اینا باید روزی دو سه لیوان شیرو یک کاسه ماست  و سبزیجات و گوشت و آجیل و ماهی و اینا خورد،، 

من روزی ک باردار شدم با خودم گفتم من میرم بهداشت سر کوچه رایگاانه دیگه مطب نمیرم متاسفانه بهداشت سر کوچه ب هیچ دردم نخورد😐😐😐

خدایا شکرت❤
ماهی ۵۰۰ رو با پوشک و پزشک میگید؟ چون من اونا رو میخوام حذف کنم هزینشو... میدونید اینجوری حدودا چقدر ...

ماهی ۵۰۰ فقط پوشک و شیر خشک. ببین بچه هزینه پیش بینی نشده زیاد داره. دخترم رفلاکس داشت کلی پول داروها اون شد فقط. 

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...