سلام دوستان تاپیک زدم واسه تازه عروسا خواستم بگم که من عید انشاالله عروسیمه و جهیزیمو تهیه کردم من با ۳۰میلیون جهیزیه خریدم کاملا کامل و جنس خوب البته به جز تیکه های داماد که تی وی یخچالی و لباسشوییه خواستم بگم اگر به مقدار لازم و دور از تجمل گرایی خرید کنین میتونین یه جهیزیه خوب تهیه کنین تو این گرونیا به فکر خانوادمون باشیم ما نریم سر خونه زندگی خودمون قسط و قرضشو واسه خانوامون بزاریم انشاالله همه خوشبخت بشن الهی آمین
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
شما با این قلب مهربون صد درصد خوشبخت میشی مهربونم😘😘 انشالله همین طور که شما قدر پدر و مادر دونستید و بهشون سخت نگرفتین خدا زندگی رو براتون سخت نگیره 😍😍😍😍
بخدا توکل الان ٤ماهه ولی بیقراری عروسی گرفتنم . بریم سر خونه زندگی. خوشبخت شید انشالله.
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده