سلام دوستان تاپیک زدم واسه تازه عروسا خواستم بگم که من عید انشاالله عروسیمه و جهیزیمو تهیه کردم من با ۳۰میلیون جهیزیه خریدم کاملا کامل و جنس خوب البته به جز تیکه های داماد که تی وی یخچالی و لباسشوییه خواستم بگم اگر به مقدار لازم و دور از تجمل گرایی خرید کنین میتونین یه جهیزیه خوب تهیه کنین تو این گرونیا به فکر خانوادمون باشیم ما نریم سر خونه زندگی خودمون قسط و قرضشو واسه خانوامون بزاریم انشاالله همه خوشبخت بشن الهی آمین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خواهرشوهر منم ۳ماه پیش ازدواج کرد ولی بدون اینکه شرایط خونوادشو در نظر بگیره چشماشو میبست و انتخواب میکرد .شاید ب نظر اون بهترین جهازو برد ولی کارش اصلا درست نبود چون خونوادش دستش تنگ بود و بهشون فشار اومد .حتی این فشارها رو نصیب ماهم کرد
والا نداشتم ولی اصن چیز مناسب به چشمم نخورد. حالا هم کامل نگرفتم. موندم تو بقیش 😞
وااای عزیزم توروخدا انقدر سخت نگیر کاری که یخچاا ساید میکنه یخچال معمولی هم میکنه به مرور انشاالله ادم پیشرفت میکنه کم کم اضافه میکنه اگه چیزی لازم داشت حالا دور از مساله مالیش از نظر عصبی انقدر خودتو تحت فشار قرار نده
ولی برادرشوهرش استاد دانشگاه با دختر ریس یکی از دانشگاه های شهر ازدواج کرده
اونم جهاز خوبی آورد اینم برای اینکه از جاریش کم نیاره خون مامان باباشو تو شیشه کرد
وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰ 🤕😮💨😬 وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪 فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو اول آذر ۸۰ کاش این مردم میفهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمنگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...