2777
2789
عنوان

عاقبت زندگیااا همه پوچههههه 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 59 پست

فقط اینو میتونم بگم همه ما ها هم همچین گل و بلبل نیستم....و اینکه همه هم کامل نیستن گل بی عیب فقط خداست.....بگرد خوبی هاش رو بزرگ کن و بها بده..نداشته ها که همیشه نداشته...از داشته هاش حرف بزن...تو خودت چی واسه اون کاملی؟؟؟؟؟ عزیزم زندگیت رو واسه خودت قشنگ کن

نگران حرفهای مردم نباش.خدا پرونده ای را که مردم مینویسند نمیخواند😊😊
چرا جمله بندی چشه 😞؟حرف دلمه  ممنونم

خیلی از مشکلا با رفتن پیش مشاور یا راهنمایی یه دوست صمیمی قابل حله اونا رو امتحان کن

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا جمله بندی چشه 😞؟حرف دلمه  ممنونم

خودت افسرده ای خودت و درست کن بعد به زندگیت برس روح بده شاد کن زندگیت و

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
۲۸ سال سه تا شغل داره بخاطر اینکه بتونه درامدی داشته باشه ب کل حواسش ب زندگیش نیس

پس فرد مسئولیت پذیر و متعهدی هستن  ک ب فکر آینده و تامین زندگی تونن

و جسارتا  تصور می کنید من و شما و بقیه  ایده آل همسرامون هستیم  و همه چیز تمام ؟! 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
از وقتی عضو نی نی سایت شدم تصمیم گرفتم ازدواج نکنم و خیلی زده شدم 

😐😐😐مرد خوب و ایده الم هست .همه بد نیستن .فقط باید چشاتو باید باز کنی .

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 
ممنونم واقن دلم خونه میرم حتمن مشاور

حل میشه ان شااله 

اعتیاد و زن باره بودن قابل درمان نیست مشکل شماچیزی نیست که اینقدر بهم بریزدت گرچه درک میکنم چون خیلی با احساس هستی اینجوریه

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...

عزیزم با عشق و عاشقی ازدواج کردی، رویا بافی کردی، اما الان با واقعیت روبرو شدی تو ذوقت خورده،

زندگی همینه، هیچ زن و شوهری ۲۴ ساعته عاشقانه زندگی نمیکنن، روزای خوب هم هست بحث و اختلاف نذر هم هست، 

به جای اه و ناله، پاشو برای زندگیت بجنگ، تلاش کن مسیر زندگیتو به سمتی ببری که خودت میخوای 

با حرفای های که زدی من هیچ نکته منفی تو زندگیت ندیدم 

ولی مطمئن باش با این همه منفی بافی همسرت رو هم دلسرد میکنی

کم گوی و به جز مصلحت خویش مگوی چیزی که نپرسند تو از پیش مگوی دادند دو گوش و یک زبانت ز آغاز یعنی که دو بشنو و یکی بیش مگوی
اگه مردی حواسش ب زندگی نباشه نمیره سه شفیت کار کنه  البته افراط و تفریط تو هیچ زمینه ای خوب ...

افراط و تفریط کجا بود ؟ زندگی بخشیش کاره

پس زن چی زندگیش چی درد و دلش چی 

چی میفهمه توو دلم چخبره اخه 

مردا عشق پولن که ب ارزوهاشون برسن کار کردنش برا من نیس مطمئنم اون عاشق کار کردنه

همسر منم سه شیفت کار میکنه خستس وقت نداره . حوصله ام نداره 

اما با هم حرف زدیم ۵ سال سخت زندگی کنیم من صبوری کنم و قناعت اونم سخت کار کنه زندگیمون و جمع و جور کنیم . 

شمام با شوهرت حرف بزن همه مشکل زن و شوهرا حرف نزدنشونِ

خداروشکر
😐😐😐مرد خوب و ایده الم هست .همه بد نیستن .فقط باید چشاتو باید باز کنی .

من دیدم کساییو که چشاشونم باز کردن و انتخاب خوووب کردن ولی طرف خودشو بعده ازدواج نشون داده

از طرف دیگ داداش خودم و میبینم فووووق العاده گند اخلاقه ولی جلو بقیه انقدر خودشو خوب نشون میده اما تو خونه وحشتناکه 

مجردم هست خدا به داد زنش برسه 

میترسم از ازدواج خیلییییی میترسم ادما خیلی دو رو هستن