2777
2789
عنوان

عاقبت زندگیااا همه پوچههههه 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 59 پست
عزیزم با عشق و عاشقی ازدواج کردی، رویا بافی کردی، اما الان با واقعیت روبرو شدی تو ذوقت خورده، زندگ ...

موافقم نمیدونم شاید روحیه ام خراب شده چون گفته میبرمت لباس بخر من وقت نکردم 

اما نمیدونم چرا دلم ازش پره این حس همش توو وجودمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسر منم سه شیفت کار میکنه خستس وقت نداره . حوصله ام نداره  اما با هم حرف زدیم ۵ سال سخت زندگی ...

اخه چه فایده همیشه گفتم رو خودت کار کن اون جسمش خونست درواقع فکر و حواسش بیرونه کلا

افراط و تفریط کجا بود ؟ زندگی بخشیش کاره پس زن چی زندگیش چی درد و دلش چی  چی میفهمه توو دلم چ ...

فک نمیکنی یکم داری منفی فک میکنی 

چرا از این بعد ب قضیه نگا نمیکنی ک داره برا ارامش تو زندگی جفتتون تلاش میکنه 

ینی چی عاشق کارش بلاخره اونم ادم ادم با کار خسته هم میشه ایشون این خستگی سه شیفت رو بخاطر تامین کردن زندگیش ب جون میخره 

البته حق داری از بی مهریش ناراحت باشی همه آقایون ی حور ابراز علاقه نمیکنن یکی با زبون یکی با کارش یکی با کمک کردن تو خونه ابراز محبت میکنه

اخه چه فایده همیشه گفتم رو خودت کار کن اون جسمش خونست درواقع فکر و حواسش بیرونه کلا

شوهر منم همینطورِ ۸:۳۰ صبح میره ۲ شب میاد . وقتیم میاد داره فکر میکنه فردا باید چکار کنه. زن باید به زندگی هیجان بده. 

مثلا دیشب شام مورد علاقشو پختی؟ شمع و عود و موزیک گذاشتی؟ تیپ زدی؟  که بیاد تبریک بگه 

خداروشکر
موافقم نمیدونم شاید روحیه ام خراب شده چون گفته میبرمت لباس بخر من وقت نکردم  اما نمیدونم چرا د ...

مشخصه روحیه خوبی نداری، چون انگار بهانه جویی میکنی ، اگر واقعا فکر میکنی با خرید لباس حالت بهتر میشه حتما انجامش بده اصلا خودت تنها برو خرید  

کم گوی و به جز مصلحت خویش مگوی چیزی که نپرسند تو از پیش مگوی دادند دو گوش و یک زبانت ز آغاز یعنی که دو بشنو و یکی بیش مگوی
خیلی احساسی ام خیلی اون از بی حسیش حالم بهم میخوره 

البته این موردم بدونید، ابراز زیاد احساسات مردا رو سرد میکنه منم باهاش درگیر بودم الان یکم بیخیال شدم خودش میاد طرفم

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...
فک نمیکنی یکم داری منفی فک میکنی  چرا از این بعد ب قضیه نگا نمیکنی ک داره برا ارامش تو زندگی ج ...

بخدا شوهرم کار میکنه توو خونه ظرف بشوره بعضی وقتا تراس بشوره 

زیاد غر غرو نیست درسته زحماتش زیاده اما من شریکشم واقن دارم مینالم از بی توجهیش دست خودشم نیس بخاطره کارشه اما من فشار نیاوردم که یکم توجهشو بیاره برا من

اره هست خیلی ام هستتت اگر بد هست خوبم هست 

آواز تمام دهل ها از دور خوش است و گل بی عیب خداست

دوست گلم یکم روحیت خسته شده

یه سفر برو

بعدم بشین خصوصیات مثبت همسرت رو بنویس..من مطمئنم خیلی بیشتر از خصوصیات منفیه😙

شوهر منم همینطورِ ۸:۳۰ صبح میره ۲ شب میاد . وقتیم میاد داره فکر میکنه فردا باید چکار کنه. زن باید به ...

والا من مهمونی بودم زنگم زدم کادو خریدم برا مامانت کلی هم خوشحال شد و اخر شب اومد اخرسری ی تبریک خوشک و خالی گفت و تموم شد گفت میبرمت بازار هرچی دلت خواس بخر

بخدا شوهرم کار میکنه توو خونه ظرف بشوره بعضی وقتا تراس بشوره  زیاد غر غرو نیست درسته زحماتش زی ...

عجب شوهر من همه چیشو من باید بدم دستش تا لیوان ابشو . ظرف بشوره😂😂 عمرا

به نظرم یکم بیشتر خوبیاشو ببین 

فکر کنم چون نیومده برا خرید یکم دلت شکسته . الان داری بهانه میگیری یک کاری کن حالت بهتر بشه

خداروشکر
والا من مهمونی بودم زنگم زدم کادو خریدم برا مامانت کلی هم خوشحال شد و اخر شب اومد اخرسری ی تبریک خوش ...

چقدر شبیه شوهر منِ😂😂 البته با این تفاوت که میگه اینم پول با بابات برو هرچی میخوای بخر😂🤣🤣

خداروشکر
من دیدم کساییو که چشاشونم باز کردن و انتخاب خوووب کردن ولی طرف خودشو بعده ازدواج نشون داده از طر ...

دوران نامزدی خیلی خوبه .اگه ادم زرنگی باشی با یه حرکت طرف یا حرف میتونی تا ته خط رو بخونی 

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 
عجب شوهر من همه چیشو من باید بدم دستش تا لیوان ابشو . ظرف بشوره😂😂 عمرا به نظرم یکم بیشتر خوبیاشو ...

ممنون دوست عزیز شاید بهانه باشه اما دلجویی نمیکنه 😞 حالم زیاد خوب نیس حوصله ندارم زنگم زدم ناهار بخور نداریم 

گف نداریم یا نمیخوای بپزی😖 انگار میدونه که من لجمم گرفته این حرفو میزنه 

گفتم برو خرید کن گف باشه قط کردم 

خووبه قشنگم میدونه دلخورم باز ب روش نمیاره ممنون ازتون دوستان یکم ارومتر شدم ی دم گریه میکردم