2777
2789
عنوان

نامزدم چرا اینجوری کرد

195 بازدید | 23 پست

امشب خیلی مریض بودم طوری که مامانم لباسامو پوشوند برد دکتر

پارتنرم ماشین نداره پولم نداشت امشب گفت نمیتونم بیام دکتر پیشت

من گفتم اگه بخوای میتونی بیای با ماشین دوستت

اومد چند دقیقه منو دید تو دکتر رفت

خیلی ناراحت و پریشون بود دستام یخ بود با دستش گرم کرد دستامو میگفت چرا اینجوری شدی چیکارت کنم چرا مراقب نیستی سرکار نمیخاد بری با این حالت و فلان...

مامانم گفت از دستت شاکی بود

چند وقت پیش قرص خوردم به قصد خودکشی منو برد دکتر 

امشبم گفت از عوارض اوناست فردا باهات کار دارم باید حرف بزنیم حتما و فلان

تماس و پیامامم یکم سنگین جواب داد

به نظرتون دیگه دوسم نداره؟

چرا اینجوری کرد

نظر شما چی میگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نامزد یا دوست پسر؟

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد          توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی.             برای رسیدن به عشقم دعام کنید خیلی خسته ام.. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم  

شاید ناراحت شده خودکشی کردی ومیخواد کاری کنه تکرار نکنی

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد          توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی.             برای رسیدن به عشقم دعام کنید خیلی خسته ام.. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم  

چرا خودکشی کردی اخه؟

بنظرم ازت ناراحته سنگین هست

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

نمی‌دونم چرا این اواخر به دوست پسر میگن نامزد آخه😑😑

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم