2777
2789
عنوان

عاقبت زندگیااا همه پوچههههه 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 59 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون دوست عزیز شاید بهانه باشه اما دلجویی نمیکنه 😞 حالم زیاد خوب نیس حوصله ندارم زنگم زدم ناهار بخ ...

اخی عزیزم منم گاهی وقتا اینجوری میشم بس که بلد نیست محبت کنه .

یکم گریه میکنم یک کاغذ بر میدارم هرچی میخوام بهش بگم مینویسم حالم خوب میشه پاره میکنم میریزم دور . امتحان کن.

بعد خوب میشم

خداروشکر
اره هست خیلی ام هستتت اگر بد هست خوبم هست 

من که نه تو مجردی دیدم نه تو متاهلی😔

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤
اره هست 😊 همه مثل هم نیستن 😉

نمیدونم خوش بحال اونکه داردش من که هیچوقت ندیدم😔

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤
چی ندیدی مرد ایده ال؟  اخه ایده ال هر کسی با کس دیگه فرق داره.

اره مرد ایده ال 

اینم هست اما مرد خوب کم هست بنظرم 

اره مرد ایده ال  اینم هست اما مرد خوب کم هست بنظرم

نه به نظر من از اونجا که ادمِ واقعا بی نقص نداریم 

پس باید ایده المون و جوری در نظر بگیریم که وجود خارجی داشته باشه .

والا ایده ال من مردی بود که فقط قابل اعتماد باشه . و بهش رسیدم بقیش برام مهم نیست زندگیو میسازیم

خداروشکر

داری خودتو آزار میدی عزیزم

چرا همش از اون توقع داری؟ ،حتما روز زن یادش رفتع یادآوری میکردی، بغلت نمیکنه تو بغلش کن،برو پیشش بخواب،ببوسش...یاد میگیره عزیزم

کلاس برو باشگاه برو، خودتو مشغول کن

برنامه بچین برید سینما پارک کافه خرید

تایم بزار برو آرایشگاه رنگ کن اصلاح کن

من شده رفتم بلیط خریدم همسر اومده گفتم بریم سینما حالش خوب میشه

یا رفتیم بستنی سه تومنی خریدیم اما حالمون خوب شده

عزیز م خودتو آزار نده