2777
2789
عنوان

چوب خدااااااااااا کجاس پس 😢😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 50 پست
خدااااایا نشونشون بده فقط بقران قسم اونموقعه مهرمم میبخشم 😢😢😢

منم از این نفرینها زیاد میکردم ولی اخرش خودم مریض شدم. یک کیست بزرگ در اومد تو شکمم انقدر که حرص خوردم. حرص نخور شوهرت اگر دوستت داشته باشه وسط مراحل طلاق پشیمان میشه میافته به التماس اگر نه   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی من شوهرمو میشناسم سادس اما حالا اول از خدا میخام از اون دوتا اشغال تقاص بگیره بعدرشوهرم

ادمای ساده زندگی خودشون رو به باد میدن مطمئن باش که چوب کار خودش رو میبینه خدا که چوب نداره که صدا بده  ادما چوب کارای خودشون رو میخورن  خدا تو رو نجات داده ظرفیتت میدونسته باز خداروشکر کن بدون دغدغه جدا میشی بعضی ها که زیاد مصیبت میکشن اخرشم هیچی 

بگیر اصلا هم نگذر بزار  بفهمه چیکار کرده از جیبش میره فردا کمکم از زندا اشش و داداشش بخوان اونا ...

وکیل گرفته البته منم وکیل دارم میترسم نتونم مهریمو بگیرم

نمیدونم اخرش چی میشه 😢😢😢😢😢😢😢

همه چی به خدا بسپار. اگر شوهرت سر عقل امد که عالیه. اگر هم نیومد خودت نجات دادی. اگر بچه داشتی این بلا میامد سرت که بدتر بود. غصه نخور. مشکلت میدونی چیه. مشکلت این که هنوز دلت با شوهرت. نفرت نکردی. اگر نفرت میکردی ذره ای غصه و گریه نمیکردی.