2777
2789
عنوان

چوب خدااااااااااا کجاس پس 😢😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اتفاقا خدا باشماس چرا اونجوری نگاه میکنی شوهر شما اگه واقعا دوستتون داشت به حرف این و اون نبود یعنی انقدر اراده نداره که از داداشش و زنش پیروی میکنه اگه فردا بچه دار میشدی سن بالا باید یا میموندی و تو سری خور میشدی بخاطر بچت سکوت میکردی و اونا تو زندگیت جولون میدادن یا باید هر روز دعوات میشد الان دختر جوانی بدون بچه و تعهد   همیشه چیزای خوبش ببینید

شوهری که بخواد به حرف داداشش و زنش زن خودش طلاق بده فکر نمیکنم به درد زندگی و مرد خوبی و دراینده پدر خوبی بشه

همون بهتر زودتر راهت جدا کنی😢

از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!

میدونم ناراحت میشی ولی میگم تا بدونی ک ازدواج تو سن پایین اولین ظلمیه ک خودتون ب خودتون کردیو پس انتظار ظلم بیشتر از دیگران داشته باشید من 20سالم بود ازدواج کردم داییم میگفت زوده ظلم نکن جوونیتو مفت نده الان ک ب دوستام نگاه میکنم نیبینم من فقط زاییدم اما اونا تحصیلات عالیه شغلای با پرستیژ و زندگی های خوبی دارن اما تو سن پایین ک شوهر کنی طرفت ناتو از آب دربیاد بگه اشغال گذشت میکنی چون از خودت هیچی نداری ن درامد ن تخصیلات ن شغل ن شخصیت اجتماعی و ن هیچی میگن مجبوره بسازه نسازه چ کار کنه ،،،

18خیلی کم و سن لطیفیه کاش اینو ب ایرانی ها فهموند ک بابا از خوشگلی دختراتون نیست ک بچه بچه شوهر میدین از خریت خودتونه

اگه با یه بچه داغون میشد میخواستی چیکار کنی دلت اون موقع که بدتر میشکست اگه با سن بالا ولت میکرد بدت ...

میدونی من شوهرمو میشناسم سادس اما حالا اول از خدا میخام از اون دوتا اشغال تقاص بگیره بعدرشوهرم

سلام. قصد زیاد کردن غصه های شما رو ندارم ولی کسایی که در حق من ظلم های شدید و خیلی ناجور کردن اکثرشون پس از سالها راس راس میگردن و اونهایی هم که چیزی سرشون اومد، چند نفر دیگه بیگناه که دورشون بودن بیشتر صدمه دیدن تا خودشون و جالبه که هیچ فایده ای هم برای من دیگه نداشت... حتی یه ذره دلم خنک نشد. به این چیزها امید نداشته باش. یه مدت که گذشت دوباره به خودت بیا و یه زندگیه دیگه بساز. یه روز خودت هم میبینی که الکی منتظر تقاص و این چیزا بودی

برای موفقیت باید قایق ها رو سوزوند تا بین موفقیت و مرگ  مجبور به انتخاب بشی