2777
2789
عنوان

چوب خدااااااااااا کجاس پس 😢😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 50 پست
دست خودم نیس ک میخامش😢😢😢😢

شما بیشتر از انکه شوهرت مقصر بدونی از برادر شوهرت کینه کردی ولی واقعیت این شوهرت خودش پشت اونها قایم کرده. خودت زجر نده. شوهرت بهت پیام میده که برگردی؟ خبری ازت میگیره؟ گفتی شوهرت با برادر شوهرت انداختنت بیرون نگفتی علت اصلی چی بود؟ سر چه موضوعیه؟

شما بیشتر از انکه شوهرت مقصر بدونی از برادر شوهرت کینه کردی ولی واقعیت این شوهرت خودش پشت اونها قایم ...

سر دخالتشون .شوهرم سادس و دهن بین اونام سواستفاده کردن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوم عزیز خدا به وقتش تقاص همه اینا رو ازشون میگیره اصلا برخلاف عدالت خداست اگه تقاص ندن!

فقط به یه چیزی تا حالا فکر کردی اگه اونا اینقدر بد بودن تو چی تو هم بد شدی؟

میدونی اگه خدا بخواد تقاص بگیره تو هم بدی کرده باشی باید تقاص بدی؟

پس عجله نکن هیچ حرکتیم نکن فقط صبر و صبر و صبر اونوقت جرقه های امید تو زندگیت روشن میشه

چرا دنبال تقاصی؟ دعات ارزوی خیر برای خودت باشه اونجوری زودتر اجابت میشه

ان شاله این روزای سختم میگذره فقط خودتو خوب نگهدار و الوده اشتباه و بدی نشو مطمئن باش بخدا خدا مثل من و تو نیست که سریع انتقام بگیره اون خیلی مهربونه هم حواسش به تو هست و هم اونا

یه جورایی همه مون بنده اشیم دیگه

توکل کن.... توکل یعنی که بسپاری بخدا قضیه رو و اصلا بهش فکرم نکنی چون مطمئنی به خوب کسی زندگیتو سپردی

موفق باشی

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...