2777
2789
عنوان

کسی هست یه کلیشو از دست داده باشه

1732 بازدید | 29 پست

خواهشا بیاین بگین علائمتون چی بوده چجور فهمیدین؟

دوستان من یه کلیم جراحی شدهفقط20درصدش کار میکرد دیشب رفتم سونو میگه کامل از کار افتاده باید تخلیه بشه دارم دیوونه میشم نمیدونم باید چیکار کنم از طرفی هم هیچ علائمی ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم نگران نباش یه کلیه هم کار دوتاشو انجام میده فقط باید بیشتر رعایت کنی

از وقتی فهمیدم رفتنی ام ...همه چیز تغییر کرد ...از ته دل میخندم ....با تمام وجود گریه میکنم...با هر دم و بازدم واقعا نفس می کشم...هر صبح که بیدار میشوم حس میکنم زنده شدم...از کسی چیزی به دل نمیگیرم...از کسی توقعی ندارم... هنوز غنچه ی نازم رو با شیره ی جانم سیراب میکنم...هر بار سر تا پای نهال زندگیم رو برانداز میکنم...هر روز طلوع رومی بینم و غروب رو رصد میکنم... کوه  دشت  سنگ  صدای گنجشکها ...من هنوز نفس می کشم ...

با یه کلیه هم میشه زندگی مرد 

چرا این جوری شدی ؟

علت بیماریت چیه ؟

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

کلیه ای که درد نداره بده چون درد نداری متوجه نیستی و یه روز به خودت میای ک دیر شده

مرتب اون یکی روو چک کن دختر داییم الان۱۰ ساله یکی داره 

از وقتی فهمیدم رفتنی ام ...همه چیز تغییر کرد ...از ته دل میخندم ....با تمام وجود گریه میکنم...با هر دم و بازدم واقعا نفس می کشم...هر صبح که بیدار میشوم حس میکنم زنده شدم...از کسی چیزی به دل نمیگیرم...از کسی توقعی ندارم... هنوز غنچه ی نازم رو با شیره ی جانم سیراب میکنم...هر بار سر تا پای نهال زندگیم رو برانداز میکنم...هر روز طلوع رومی بینم و غروب رو رصد میکنم... کوه  دشت  سنگ  صدای گنجشکها ...من هنوز نفس می کشم ...
الان اذیت نیستی ؟

نه اصلا

با یک کلیه هم میشه کار کرد 

مگه ما یک کبد، یک قلب ، یک نای ، یک مری نداریم؟ اونا تکی کار خودشون رو انجام نمیدن؟ کلیه هم یدونه یدک هست که نعمت خداس 

با یک دونه هم میشه زندگی کرد

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔
عزیزم نگران نباش یه کلیه هم کار دوتاشو انجام میده فقط باید بیشتر رعایت کنی

اخه خیلی سخته من تازه درد عملم از بین رفته خیلی زور داره اون همه درد کشیدم اخرشم از دستش بدم اگه همون چندسال پیش درش میاوردن انقدر سختم نبود که الان باز همون جا رو بشکافن و همون دردا