2777
2789
عنوان

همسر سابقم

180 بازدید | 17 پست

۴ روز دیگ تولد پسرمه 😔😔پیش پدرشه ۴ سالی هس طلاق گرفتیم‌ و ندادن حق ملاقات رو هم ببینم 😔امسال  رفتم‌مدرسه یجور  بچه رو یاد دادن بچه کلن زده شده 😔نمیدونم‌چیکار کنم‌ از اونورم پدرش اومده سراغم میگ برگرد نمیزارم دیگ مثل قبل باشه خوشبخت میشیم نمیزارم دخالت کنن‌مثل قبل رفتار نمیکنم ولی خیلیا میگن هیچکس ذاتش و اخلاقش عوض نمیشه 

تو اون زندگی خیلی سختی کشیدم بلکه زندگی درست بشه ولی نشد فقط دخالت خانواده 

هر شبو روز دعوا ۴۰ روز بعد عروسی داداشش کتکم زد  

باز دعوا و بحث داشتیم‌ سر دخالت هاشون موند زایمان‌کردم ۳ روز بعد زایمانم دوباره دخالت کردن باعث شدن دعوا بیوفته باز‌کتک‌خوردم 😔😔 نمیدونم چیکار کنم قبول کنم قبول نکنم حرفاشو باور کنم نکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر خودت چی‌هست؟ دل خودت؟ خب درسته بداخلاق بوده ولی میتونس بره زن بگیره درسته؟ پس هنوزم قدرتو میدونه بخاطر بچتم بازم ولی بیشتر فکر کن من خودم ازوقتی بچه دارم دلم نیماد به کسی بگم برو جدا شو

خودت میدونی،دخالتشون چطوری بوده؟ خب اگه دخالت میکردن باید بی محلشون میکردی، الانم اگه بچه ات انقدر برات مهمه که خودت بالاسرش باشی برگرد(من از دید خودم میگم)، و توقع زیادی هم از عوض شدن نداشته باش ولی خب موندن برای بچه کار بزرگیه

نظر خودت چی‌هست؟ دل خودت؟ خب درسته بداخلاق بوده ولی میتونس بره زن بگیره درسته؟ پس هنوزم قدرتو میدونه ...

اتفاقا ۴۰ روز بعد جداییمون ازدواج کرد میگه بخاطر لجبازی ☺الانم طلاق داده 

خودت میدونی،دخالتشون چطوری بوده؟ خب اگه دخالت میکردن باید بی محلشون میکردی، الانم اگه بچه ات انقدر ب ...

تو همچی دخالت میکردن کجا برو کجا نرو چیکار کن نکن همچی 

حتی خونه بابامم ساعتی میومدم ینی از یک ساعت بیشتر می‌شد مامانش خبر میداد و جنگ میوفتاد