2777
2789
عنوان

کسی هست یه کلیشو از دست داده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1735 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلیه ای که درد نداره بده چون درد نداری متوجه نیستی و یه روز به خودت میای ک دیر شده مرتب اون یکی روو ...

اونیکی رو چجور فهمید مشکل داره؟اخه من دکترم میگه سونو درست نیست

زن داییم یه دونه رو بیست ساله که داره اما اونو تند تند چک کن چون زن داییم چکش نکرد دیابتم گرفته رو ا ...

مشکل من اینه هیچ علائمی ندارم نه دردی نه عفونتی.بخاطر همونومیگم شاید اشتباه سونو بوده.

ازمایش نوشته برا درصد کلیه رفتم میگه500هزار واقعلا دم عیدی این هزینه برای چکاب زیاده

مشکل من اینه هیچ علائمی ندارم نه دردی نه عفونتی.بخاطر همونومیگم شاید اشتباه سونو بوده. ازمایش نوشته ...

خب بنظرم حتمااا برو یه دکتر دیگه ببین اون چی میگه اخه مگه میشه همینجور الکی کلیه اتو بدی دس یه دکتر 

اها راستی اگه میتونی برو یزد دکتر شکیبا ببین دختر خالم گفتن هر دو کلیه اش از کار افتاده باید تخلیه کنن کلیه هاشو بعد دیالیزش کنن دکتر شکیبا گفت نه اصلا اینطور نیس اصلا کلیه هاش با یه دوره قرص خوب میشن

اونیکی رو چجور فهمید مشکل داره؟اخه من دکترم میگه سونو درست نیست

خب باید ببینی مشکل اون کلیه چی بود اینو مرتب چک کنی ازمایش بدی عفونت. کیست. کراتینین بالا فشار خون یا هرچیزی ...

بابام کراتینین کلیه هاش ۱۰ سال دارومصرف کرد الان دیالیزی شده  

از وقتی فهمیدم رفتنی ام ...همه چیز تغییر کرد ...از ته دل میخندم ....با تمام وجود گریه میکنم...با هر دم و بازدم واقعا نفس می کشم...هر صبح که بیدار میشوم حس میکنم زنده شدم...از کسی چیزی به دل نمیگیرم...از کسی توقعی ندارم... هنوز غنچه ی نازم رو با شیره ی جانم سیراب میکنم...هر بار سر تا پای نهال زندگیم رو برانداز میکنم...هر روز طلوع رومی بینم و غروب رو رصد میکنم... کوه  دشت  سنگ  صدای گنجشکها ...من هنوز نفس می کشم ...
مشکل من اینه هیچ علائمی ندارم نه دردی نه عفونتی.بخاطر همونومیگم شاید اشتباه سونو بوده. ازمایش نوشته ...

عزیزم خدا خودش کمک کنه به یه دکتر اکتفا نکن 

چنتا دکتر برو 

از وقتی فهمیدم رفتنی ام ...همه چیز تغییر کرد ...از ته دل میخندم ....با تمام وجود گریه میکنم...با هر دم و بازدم واقعا نفس می کشم...هر صبح که بیدار میشوم حس میکنم زنده شدم...از کسی چیزی به دل نمیگیرم...از کسی توقعی ندارم... هنوز غنچه ی نازم رو با شیره ی جانم سیراب میکنم...هر بار سر تا پای نهال زندگیم رو برانداز میکنم...هر روز طلوع رومی بینم و غروب رو رصد میکنم... کوه  دشت  سنگ  صدای گنجشکها ...من هنوز نفس می کشم ...

عزیزم اصلا نگران نباش مادر شوهرمم یه کلیه داره دکتر بهش گفته یک کلیه میتونه کار ۴تا ادم رو راه بندازه فقط مواظبش باش

شخصیت منو با برخوردم اشتباه نکن شخصیت من چیزیه که من هستم اما،برخورد من بستگی،داره به این که تو چی باشی
خب بنظرم حتمااا برو یه دکتر دیگه ببین اون چی میگه اخه مگه میشه همینجور الکی کلیه اتو بدی دس یه دکتر& ...

خودمم میگم برم یه دکتر دیگه ولی تا یه دکتر پیدا کنم نوبت بده من مردم از دلشوره گفتم بقیه بیان ببینم علائمشون چی بوده.

یزد متاسفانه از ما دوره و اشنا هم اونجا ندارم

خب باید ببینی مشکل اون کلیه چی بود اینو مرتب چک کنی ازمایش بدی عفونت. کیست. کراتینین بالا فشار خون ی ...

مادر زادی اسداد داشت که با جراحی برش داشتن ولی مشکل دیگه ای ندارم

عزیزم اصلا نگران نباش مادر شوهرمم یه کلیه داره دکتر بهش گفته یک کلیه میتونه کار ۴تا ادم رو راه بنداز ...

درسته اما من میشه دوبار شکافتن شکم.از اون طرفم قصد بارداری داشتم که اگه کلیم جراحی بخواد چندسال باز عقب میوفته .دلم پر غصص.کاش همون4سال پیش تخلیش میکردن

شیمی درمانی چرا؟؟کلیه باید دیالیز بشه شیمی درمانی برا سزطانه

من دقيق نميدونم چش شد سه قلو باردار بود يه چيزي مثله بچه هوره بود تو شكمش ولي موهاشو اينا همه ريخت اون مشكلش چيز ديگع اي بود