2777
2789
عنوان

تعبیر خواب زن باردار

7874 بازدید | 59 پست

خواب النگو دیدم در خواب که دستم کردم البته یکی از النگوهایم را دزد  برده بود که پیداش کردم و یکی دیگه هم از سینه هام شیر میومد و به پسر دوسالم میگفتم بیا بخور نمیومد (تو تاپیک قبلیم گفتم کسی تعبیر نکرد) با توجه به اینکه الان حامله ام و یک پسر دو ساله دارم به نظرتون تعبیر این خوابها چیه به جنسیت ربط داره آیا؟ 

خدایا به حق محمد وآل محمد به من دختری زیبا و سالم و مومن و عاقبت بخیر عطا کن 😘🤲 ..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم..

نه عزیزم ربط نداره منم سر دوتا بچم ازین خوابا میدیدم همه اینجا میگفتن بچت این میشه یا اون میشه ولی همش برعکس بود اصنم درست نبود . دل خوش نکن به این خوابا 

دستامو ول نکن خدا.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم باردارم خواب النگو دیدم دیشبم خواب خرما و سنجد دیدم

دلم به حال زن هایی که شوهراشون عضو نی نی سایته میسوزه فکر کن شوهرت مرد زندگیت تو یه سایت زنونه خاله زنکی کنه 😬خدا نصیب نکنه😖😱🤐
نه عزیزم ربط نداره منم سر دوتا بچم ازین خوابا میدیدم همه اینجا میگفتن بچت این میشه یا اون میشه ولی ه ...

خواب النگو دیدی؟جنسیت نینیت چیشد

دلم به حال زن هایی که شوهراشون عضو نی نی سایته میسوزه فکر کن شوهرت مرد زندگیت تو یه سایت زنونه خاله زنکی کنه 😬خدا نصیب نکنه😖😱🤐
نه عزیزم ربط نداره منم سر دوتا بچم ازین خوابا میدیدم همه اینجا میگفتن بچت این میشه یا اون میشه ولی ه ...

اه راست میگی الکی دلمو خوش نکنم

خدایا به حق محمد وآل محمد به من دختری زیبا و سالم و مومن و عاقبت بخیر عطا کن 😘🤲 ..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم..

بچت دختره.😂من سر دخترم خواب دیدم عموم بهم انگشتر داد به مامانم تعریف کردم گفت دختر میاری،،بچه هم بودم خواب دیدم مادربزرگم به مامانم چادر داد اونموقعه مامانم حامله بود که خواهرم به دنیا اومد

فکر کنم تعبیرش اینه که جنسیت بچه تون دختره عزیزم

خودم که همین فکرو میکنم میترسم بخوره تو ذوقم 

بچت دختره.😂من سر دخترم خواب دیدم عموم بهم انگشتر داد به مامانم تعریف کردم گفت دختر میاری،،بچه هم بو ...

من خواب النگو دیدم انگشتر نبود که