2777
2789
عنوان

تعبیر خواب زن باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 7885 بازدید | 59 پست
واسه پسر روز تخمک گذاری اقدام کردی

شما پسر میخواید؟ 

خدایا به حق محمد وآل محمد به من دختری زیبا و سالم و مومن و عاقبت بخیر عطا کن 😘🤲 ..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم..

به این دو سوال من جواب بدید تا بگم بچتون پسره یا دختر؟

خدایا به حق محمد وآل محمد به من دختری زیبا و سالم و مومن و عاقبت بخیر عطا کن 😘🤲 ..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه راستش من چهار سال ال دی خوردم بعد سخت پریود میشدم سری آخر با زور زعفران و آویشن پریود شدم که گفتن ...

بسلامتی پس همون یه هفته دیر تر برو فقط خیلی دیر نشه هاا از ۱۲ هفته و چمد روز بگذره نمیشه ان تی

دلم به حال زن هایی که شوهراشون عضو نی نی سایته میسوزه فکر کن شوهرت مرد زندگیت تو یه سایت زنونه خاله زنکی کنه 😬خدا نصیب نکنه😖😱🤐
شما پسر میخواید؟ 

آره گلم رژیمم گرفتم اسمش نظر محمد کردم ببینم خدا چی میخواد

دلم به حال زن هایی که شوهراشون عضو نی نی سایته میسوزه فکر کن شوهرت مرد زندگیت تو یه سایت زنونه خاله زنکی کنه 😬خدا نصیب نکنه😖😱🤐
به این دو سوال من جواب بدید تا بگم بچتون پسره یا دختر؟

کدوم

بگو ببینم از صورت لاغر شدی یانه؟دوم گر میگیره بدنت؟ 

آره همش گرممه نمیزارم بخاری شوهرم روشن کنه صورتم فرق نکرده ادرارم خیلی تیره شده زیر دلمم درد دارم پوستمم خیلی خشک شده

آره همش گرممه نمیزارم بخاری شوهرم روشن کنه صورتم فرق نکرده ادرارم خیلی تیره شده زیر دلمم درد دارم پو ...

ببین نشانه بارز مادر پسر گرما و گرگرفتگی است حالا هستن پنج درصد خانم هایی که سر دختر گرمشون میشه ولی 95درصد مادر پسر گرمش میشه 

نشانه دیگر مادر پسر لاغر شدن صورت در اوایل بارداری است که برای منم اتفاق افتاد و در طب ابو علی سینا هست

ببین نشانه بارز مادر پسر گرما و گرگرفتگی است حالا هستن پنج درصد خانم هایی که سر دختر گرمشون میشه ولی ...

انشالا واسه کن درست دربیاد خیلی گرمم میشه جوری پنجره باز میکنم تو پنجره میشینم هوا بارونی😍

انشالا واسه کن درست دربیاد خیلی گرمم میشه جوری پنجره باز میکنم تو پنجره میشینم هوا بارونی😍

ایشااله که پسره

ایشااله که پسره

راستی من اصلا قبلا جوش نداشتم حتی سن بلوغ جوش نزدم ولی الان صورتم وحستناک جوش زده مخصوصا پیشونیم میدونی ربطی داره به جنسیت یانه

خواب النگو دیدی؟جنسیت نینیت چیشد

خواب دیدم با یه پسر خوشگل دارم ازدواج میکنم . یبارم از یه پسر خوشگل لب گرفتم تو خواب . شوهرم خواب دیده منو دادن به یه مرد خوش هیکل و بلند بالا 

یبارم دیدم یه طوطی سفید با دم بلند نشسته رو شونم . 

خواب سماور هم دیدم و قوری . 

همه گفتن اینا یعنی پسره 

اما دخمل شد 

سر این یکی هم خواب دیدم بابام  خدا بیامرز گفت بچت پسره اسمشو ارشیا بزار . اما دختر شد اینم 

دستامو ول نکن خدا.....
خواب دیدم با یه پسر خوشگل دارم ازدواج میکنم . یبارم از یه پسر خوشگل لب گرفتم تو خواب . شوهرم خواب دی ...

خدا حفطشون کنه گلم پس خوابا الکیه دل نبندم