2777
2789
عنوان

تعبیر خواب زن باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 7882 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا نکنه عزیزم انشالا هر چی خیره پیش بیاد براتون و نی نی صحیح و سالم بیاد بغلت گلم

شما جنسیت بچتون چیه؟

خدایا به حق محمد وآل محمد به من دختری زیبا و سالم و مومن و عاقبت بخیر عطا کن 😘🤲 ..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم..
آما پارسال بین خواب و بیداری بودم یکی اومد بالاسرم گفت من حضرت زهرام بچه تو شکمت پسره اسمش وبزار محم ...

اگه پسر بود بذار محمد رضا منم نظر کردم پسر باشه میذارم محمد😍

دلم به حال زن هایی که شوهراشون عضو نی نی سایته میسوزه فکر کن شوهرت مرد زندگیت تو یه سایت زنونه خاله زنکی کنه 😬خدا نصیب نکنه😖😱🤐
ان تی نرفتی

قرار هفته آینده برم میتونن تشخیص بدن؟

خدایا به حق محمد وآل محمد به من دختری زیبا و سالم و مومن و عاقبت بخیر عطا کن 😘🤲 ..اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم..
آما پارسال بین خواب و بیداری بودم یکی اومد بالاسرم گفت من حضرت زهرام بچه تو شکمت پسره اسمش وبزار محم ...

اگه بچت پسره که به توصیه حضرت زهرا عمل کن یا محمد بزار با ی پسوند 

قرار هفته آینده برم میتونن تشخیص بدن؟

منم ۱۱هفتم هفته بعد میرم احتمال میدن چیز شیرین قبلش بخوری

دلم به حال زن هایی که شوهراشون عضو نی نی سایته میسوزه فکر کن شوهرت مرد زندگیت تو یه سایت زنونه خاله زنکی کنه 😬خدا نصیب نکنه😖😱🤐
عزیزم من مجردم تیکرم رو برای  عید زدم شما الآن دعاتون مستجاب میشه برای منم دعا کنید حاجتم برآور ...

آخی عزیزم ایشااله تیکر واقعی بارداری بزنی البته قبلش بخت خوووووب نصیبت بشه

آخه من شوهرم اسمش رضاس حالا گفتم پسر شد میزارم محمد جواد

آره محمد داشته باشه خوبه زیباس بسلامتی بغلش بگیری واسه منم دعا کن