2777
2789

اوضاع بعد بدترین اتفاق زندگیتون یا غم انگیز تر روزهاتون چجوری شد چقدر طول کشید تا همه چی درست شه 

در کل از معجزه‌هایی که تو اوج نا امیدی براتون اتفاق بگید تا خیلیا روحیه بگیرین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وضعیت جسمیم یه کم خوب نیست

همین دیشب از شدت غصه نزدیک بود بمیرم و خیلی دلم شکست اما بازم به خدا گفتم که سپردم بهش و اطمینان دارم که مراقبمه

ترسیدم تنبلی تخمدان هم داشته باشم اما امروز پریود شدم و یه بخش زیادی از استرسم برطرف شد چون مشخص شد که ندارمش

یه بار هم خیلی استرس داشتم موقع خواب، آیت الکرسی خوندم و با کلی دعا خوابیدم، همون لحظه بین خواب و بیداری یه موجود خیلی بزرگ رو دیدم که شبیه شوالیه‌ها زره نقره‌ای پوشیده بود

کنارم نشسته بود و نگهبانی می‌داد داشت به دوردست نگاه می‌کرد 

هزار متر قدش بود و مطمئن بودم برای بقیه ترسناکه اما من فقط ازش حس محبت و امنیت شدید گرفتم. خلاصه که اون شب فکر کنم فرشته نگهبانمو دیدم

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

چقدر قشنگ انگار خدا بهتون نشون میده که مراقبتونه😍

دقیقا

برای همه هم تعریف میکنم که مطمئن بشیم همه فرشته نگهبان داریم و خدا همیشه کنارمونه🥲💖

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

خدا در تمام زندگیم باهام مدارا کرده.
اینو تقریبا پنج سالی میشه که فهمیدم و همه جا بهش اعتراف میکنم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.