2777
2789
عنوان

سه ماه بعد عمل واریکوسل

1160 بازدید | 43 پست

سه ماه لز عمل واریکوسا شوهرم میگذرع،هنوز نرفته ازمایش اسپرم بده،هیییی امروز فردا میکنه،دارم میمیرم از استرس،یعنی ممکنه خوب نشده باشه؟؟؟؟؟

شوهرمنم عمل کرد آبان ماه 

ماه قبل ازمایش داد نسبت به قبل عمل بهتر شده خدارو شکر

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از شما اسپرمش  چطور بود قبل عمل الان  چطوره

مورفولوژی قبل عمل 58فکرکنم بعدش۶2شد

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
[QUOTE=83201573]تا ازمایس نده مشخص نمیشه  بعدشم  اسپرمش  چند بود قبل عمل؟[/QUOTE حرکت ...

میشع بگید حرکتش چند درصد بود؟ و واریکوسل گرید چند بود؟؟

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰
قبلا چنددبود؟الان چند شده

از نظر کلی خوب شده فقط مورفولوژی یادمه قبل عمل 58بعدش62شد دکترش سری دوم ال کارنیتین و کوکیوتن داد که بخوره

از نظر کلی خوب شده فقط مورفولوژی یادمه قبل عمل 58بعدش62شد دکترش سری دوم ال کارنیتین و کوکیوتن داد که ...

ب شوهره منم هم ایمارو داده،هم فرتین و‌کلی وینامین دیگ داده،انقدر چاق شده شوهرم

شدید بود😢دو طرفع

مال شوهرمنم 2طرفه بودگلم نگران نباش انشاءالله بهترشده

فقط داروهاشو سرساعت بده چیزای با طبع گرم بخوره

مال شوهرمنم 2طرفه بودگلم نگران نباش انشاءالله بهترشده فقط داروهاشو سرساعت بده چیزای با طبع گرم بخور ...

ایشالا من دوبار سقظ داشتم،خیلی بدنم داغون شدهزخیلی میترسم

مگه  نباید مراکز ناباروری  ازمایش  بدین؟  مورفولوژی  مراکز ناباروری رنج نرم ...

نه عزیزم واسه شوهرم دکترخودم آزمایش نوشت وقتی دیدحامله نمیشم وقتی جواب ازمایشو دیدگفت تعداد اسپرم های زنده واسه بارداری کم هس متخصص اورولوژی معرفی کرد شوهرم تحت نظرش شدوعملش کردالانم تحت نظرشه