بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من مولپدم راضى بودم به شدت چون تنوعش زياده قيمتشم خيلى مناسبه
من مولپد یکی گرفتم کیسه صورتی بود پهناش کم بود دراز نپسندیدم مارک دیگشو امتحان نکردم
یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم منیه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه خستهگی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادرتیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️
خب چه کاریه یه مدلی بخریم که خوب باشه جذبش بالا باشه اینجوری نشه .. من سوالم اینه که همه گفتن مولپر ...
عزیزم من همه مدل ایرانی و خارجی استفاده کردم ک رسیدم ب مدل پنبه ریز آبی .
و کاملا هم بهم جواب میده . ولی وقتی رو کمر میخوابم از بین خط پشت رد میشه میزنه ب شلوار منم یه دستمال کوچیک چند تا میکنم میذارم و بعد از هر سرویس بهداشتی ک میرم عوض میکنم و دیگه این مشکلو ندارم
💖خدایا شکرت که بچههامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچههام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖