2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من این دفعه که پریود شدم کناره های پام الان پوسته پوسته شده میسوووزه اصلا یه وضعی ازین پدا میراشتم ...

از کدوم پدا تافته یلدا؟

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️
الان نگاه کردم نوشته تافته یلدا رنگش بنفش پر رنگه از مولپد بهتره

خیلی  خوبه

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️
بخدا اصلا راه رفتنی میسابع پدرم در اومده پنبه ای بهتره انگار

مثل منی.

من اروپاهستم وهروقت میام ایران فقط تافته مدل یلدامی خرم، باورکن ازاینجایی هابهتره.

پمادکلوبتازول هم بزن زودخوب بشی وازشامپوبدن کرمی حاوی آلوورابراشستشوی حمامت استفاده کن

الهی خیرببینی!  
من این دفعه که پریود شدم کناره های پام الان پوسته پوسته شده میسوووزه اصلا یه وضعی ازین پدا میراشتم ...

نوار بهداشتی فقط اینا بقیش کشکه 😑 نفرت دارم از مدل های دیگش فقط این